SELF CARE: Inner Flow Yoga & Energy Clearing door Sheba en Edith

De Lichtplaats
at 21/01/2022 10:00-11:30 o'clock (90 min)
Address: Provincialeweg 302, 1506 MJ Zaandam
Price: 17.50 €
Online registration is not possible

Prices

17.50 €Single ticket  

About

Heerlijke en magische combi voor een soepel en sterk lichaam,, bewustwording, een krachtige & heldere geest en het ontladen van spanning op alle niveaus!

We flowen mee met de processen in de natuur door de maandelijkse thema's (afkomstig uit de Oosterse geneeswijzen) als leidraad te nemen.

Sheba begint deze ochtend met heerlijke Inner Flow Yoga waarbij het draait om ontspanning van het lichaam en verbinding tussen lichaam en geest.

Als je veel nadenkt, vergeet je soms dat je meer bent dan alleen je hoofd. Je verliest eigenlijk bewust of onbewust het contact met je lichaam. Heel waarschijnlijk is dan je adem ook hoog en niet diep naar je buik. Met Inner Flow werken we samen aan het het herstellen daarvan, en oefenen we aanwezig zijn in ‘dit moment’ in plaats van altijd maar in gedachten.Dit is DE truc om een ontspannen leven te leiden .

Via Yogahoudingen, ademhalingsoefeningen laat spanning in je lijf los en we geven IEDER DEEL van het lichaam aandacht.

We sluiten de ochtend af met een groepsclearing door Edith.

Natuurwetmatig is het zo geregeld dat spanning (opgehoopte, geblokkeerde energie) altijd zoekt naar ontlading. Dit geldt voor alle soorten spanning. Alles is immers energie. Ook dit is een natuurwet. Tijdens een sessie stemt Edith zich af op de energie van de groep en maakt bewust contact met de aanwezige spanning. Door de spanning er vanuit compassie en zonder oordeel simpelweg te laten zijn, krijgt de spanning de ruimte om via Edith te ontladen. Levensenergie krijgt weer de ruimte om te stromen. Bijkomend gevolg is dat je ook in je dagelijks leven minder spanning zult tegenkomen.

Hoe heerlijk om vrijer, blijer, bewuster, helderder, energieker en ontspannen je weekend in te gaan!

NB: TIJDENS SCHOOLVAKANTIES GEEN SELF CARE SESSIES

show more

Trainer

Sheba

Cancellation conditions

Je kan tot 24 uur voor aanvang gratis online annuleren.