BOKSEN @ PARK015

PARK015
at 06/07/2022 18:00-18:45 o'clock (45 min)
Address: Tiendweg 3, 2636 HH Schipluiden
Price: from 10.00 €
Online registration is not possible

Prices

10.00 €Single ticket  
32.50 € / month1x pw sporten bij PARK 015 voor €7,50 per training  
55.00 € / month2x pw sporten bij PARK 015 voor €6,25 per training  
65.00 € / monthOnbeperkt sporten bij PARK 015  

About

BOKSEN @ PARK015 - Een les van 45 min - Max 12 deelnemers - Je werkt in 2-tallen - Handschoenen zijn van PARK015

Tijdens deze les maken wij een unieke combinatie van Boksen/Kickboksen en krachttraining. Door de variërende bokscombinaties werk je aan je conditie/coördinatie/behendigheid en ook zeker aan je zelfvertrouwen. Na een bokscombinatie ga je meteen door met een stukje kracht, want krachttraining geeft ons uiteindelijk DE prikkel tot verandering(resultaat) en zorgt ervoor dat we belastbaar worden. De krachttraining bestaat voornamelijk uit de basis oefeningen(deadlifts/squats/Presses).

Deze combinatie kunnen we maken doordat we werken met 'halve' bokshandschoenen en stootkussens die je maatje dan vast heeft.

De combinatie van boksen en krachttraining op deze manier maakt deze les uniek.

Succes!!

show more

Trainer

Chantal
Hoi, Mijn naam is Chantal, 27 jaar en woon in Den Hoorn. Voor sport en training kun je mij altijd wakker maken, het is echt een rode draad in mijn leven. Handbal, tennis, voetbal, crossfit en fitness heb ik allemaal beoefend maar die laatste 2 doe ik het liefst. Ik heb MBO4 Sport en Bewegen afgerond waarbij ik o.a. mijn fitness diploma’s behaald heb. Ik ben daarom gaan werken in de fitness. Een aantal jaren ben ik te vinden geweest als instructeur bij verschillende sportscholen waaronder ook sportcenter allround. Hier gaf ik verschillende groepslessen als circuittraining, HIIT, crossboxing en Individuele training. Daarnaast heb ik de opleiding HBO Sportkunde afgerond en doe ik op dit moment de PABO om mijn lesbevoegdheid te halen zodat ik in het speciaal onderwijs kan blijven werken. De sport heb ik zeker niet los gelaten want je vindt mij nog zeker 4x per week in de sportschool. Toch mis ik het geven van training dus Park015 was voor mij een kans op dit weer op te pakken! Een lesje meedoen bij mij? Leuk! Ik zie je op dinsdagavond!

Cancellation conditions

Uiterlijk 1 uur voor de training afmelden