Pop-up: Armbalansen & Hoofdstand @ Yoga Studio Kokos
Pop-up: Armbalansen & Hoofdstand @ Yoga Studio Kokos

Pop-up: Armbalansen & Hoofdstand

Pop-up: Armbalansen & Hoofdstand @ Yoga Studio Kokos
Pop-up: Armbalansen & Hoofdstand @ Yoga Studio Kokos

In deze pop-up ga je de Bakasana eigen maken, in het Sanskriet betekent dit de Kraanvogel / Kraai houding. Het is een houding die vooral voor beginnende yogi’s als erg moeilijk wordt ervaren, maar ook voor de gevorderde yogi zeker een uitdaging is! Bakasana is een arm balanshouding. Zoals de naam het dus ook zegt, je balanceert in deze houding op je armen. De manier zoals wij hem gaan doen geeft je de mogelijkheid ook in een flow door te gaan naar de tripot hoofdstand. Voor degene die deze stap verder durft te nemen gaan we deze toevoegen.

Ook voor mij leek het in het begin een onmogelijke opgave. Ik zal je eerlijk bekennen, dat ik inmiddels ook weet hoe mijn yoga mat smaakt en ruikt. Toen ik de allereerste keer tijdens een yogales in aanraking kwam met een arm balans, dacht ik direct: ‘Ja tuurlijk, dit wordt lachen, maar let’s do it! Je bent fit, je buurman kan het ik ook’

In deze yogales krijg je een korte uitleg over de basis van een arm balans en gaan we de Bakasana proberen. We pakken in deze les de pose aan, zodat je lichaam het herkent. Dit gaat in een flow dat het mogelijk maakt om in de Bakasana te eindigen en te genieten van deze arm balans. Voor de avonturiers gaan we proberen een hoofdstand er aan toe te voegen.

Docent: Ilva Tweebeeke

Deelname kan met je membership, strippenkaart of door een losse les te boeken.

Date

Sunday, February 26, 2023

Time

07:30 PM - 09:00 PM

(90 min)

Location

Breestraat 95-2, 1941 EG Beverwijk

Teacher

teacher

Ilva Tweebeeke

About

Ik wil me even voorstellen aan jullie. Ik ben Ilva een vrouw die in haar jongere leven veel trauma’s heeft mogen meemaken. Hierdoor ben ik altijd zoekende geweest naar wat het leven van mijn wilde. Ik heb altijd het spirituele pad gevolgd. Kwam toen met Reiki in aanraking, ontmoeten een dame die hierin opleiding gaf. Zie zag mijn zeer, als hele jong meisje dat in haar eentje een dochter opvoeden. Zij heeft mijn opgetild en de mogelijkheid gegeven mijnzelf te helen met de kennis van Reiki. Ik heb mijn mastergraad gekregen van haar. Dit heeft mijn kracht en kennisgegeven om aan te kunnen wat voor trauma het leven nog meer van mijn had. In 2010 werd ik heel ziek, dit had mijn leven kunnen kosten maar door de Reiki kwam ik hier heel goed vanaf, volgens de doctoren was ik een medisch wonder. In 2016 kwam het weer terug met de vervroegde overgang en nu belande ik letterlijk in het ziekenhuis en niets hielp, mijn lichaam was op. Ik was 35 jaar oud en mijn lichaam was 80 jaar. Ik kon dit niet accepteren want mijn geest voelde zich nog steeds 25. Toen ben ik in aanraking gekomen met Yoga, heel langzaam ging mijn lichaam zich herstellen. Ben me nog verder gaan verdiepen en heb uiteindelijk een opleiding gedaan, waarin ik de basis en geschiedenis van de Yoga leerde. Ook dat Yoga en Reiki partners van elkaar kunnen zijn. Heb toen een jaar opleiding flow yoga alignement oriënteerde gaan doen. Daar leerde ik mezelf nog beter kennen, dat ik voor uitdagingen ben gemaakt. Toen ben ik een opleiding armbalansen gaan doen, nu probeer ik de energie van de Reiki en de rust en de uitdaging van de armbalansen samen te laten komen ik mijn lessen. Het zijn Yin & Yang die samen komen. Hoop je snel te zien in de les.

Pricing options

€5.00

Proefles in Kokos

€15.00

Losse Les

€33.00

Proefpakket 3 Lessen in 3 weken

€122.00

Strippenkaart 10 Lessen

€426.00

Strippenkaart 52 Lessen - 1 Jaar

€636.00

Onbeperkt - 1 Jaar

€38.50 / month

1 Les p/week - Maand abonnement

Membership

€70.00 / month

Onbeperkt - Maand abbonement

Membership

Venue information

Reviews

4.9

(No reviews yet)

Cancellation policy

Annuleren kan kosteloos tot 6 uur voor aanvang van een les.

Pop-up: Armbalansen & Hoofdstand

Date

Sunday, February 26, 2023

Time

07:30 PM - 09:00 PM

(90 min)

teacher

Ilva Tweebeeke

Teacher