Feel Good Winter Edition @ Kazerne12
Feel Good Winter Edition @ Kazerne12

Feel Good Winter Edition

Coaching

Class

@ Kazerne12

Feel Good Winter Edition @ Kazerne12
Feel Good Winter Edition @ Kazerne12

'Let's take care of your soul'

In deze tijd is het niet gemakkelijk en vanzelfsprekend een reis te maken of een weekendje weg te gaan. We doen dit soort dingen graag om tot onszelf te komen, nieuwe energie en inspiratie op te doen, om afstand te nemen van onze dagelijkse patronen en in een ander ritme te komen.

Retreat yourself... Retraite... Je terugtrekken... Je lichaam en geest rust gunnen; tijd nemen om te reflecteren; in te zoomen op je binnenwereld; om te verdiepen en te vertragen; loslaten wat niet langer bij ons hoort.

Juist nu... Wetende dat het voor vele van ons een uitdaging is om in ons dagelijks leven te vertragen, bieden we een middag om dat te kunnen ervaren. Een middag om af te remmen, om stil te staan en om op te merken hoe het met ons gaat. Een middag voor onszelf, waarin we even de boel de boel laten en echt even tot onszelf komen.

Retreat your mind, body, heart and soul...

Opladen, ontspannen en nieuwe energie opdoen

Wil jij een middag opladen, ontspannen en nieuwe energie opdoen? Tijd voor jezelf, voor nieuwe inspiratie en innerlijke rust te hervinden? Dan is dit event precies wat je zoekt.

Eén van de onderdelen van deze middag is een uitgebreide Aerial Yoga - Relax and Recharge les met als thema 'loslaten'. Kom volledig tot rust... Het andere gedeelte van dit programma wordt verzorgt door Rachelle Janssen - Movement Therapist. Die je als geen ander weet te begeleiden als het gaat om bewustwording, reflecteren en luisteren naar jezelf en nieuwe wegen inslaan.

Wij zorgen voor een uitgebalanceerd, voedend en inspirerend programma, een mooie en sfeervolle locatie, ervaren begeleiders en een fijne groep mede-deelnemers. Natuurlijk wordt de 1,5 meter in acht genomen, daarom werken we met een extra klein groepje.

Als je voelt dat je hart een sprongetje maakt, wacht dan niet en reserveer je plek voor dit Feel Good Winter Edition!

Het event vindt plaats op zaterdag 16 januari van 12.30-17.00u. De kosten voor dit event bedragen 65 euro.

We hopen je 16 januari te ontmoeten!

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Rachelle Janssen - Movement Therapist en My Body & Mind - Yoga en Pilates studio.

Deelname aan deze les is geheel op eigen risico. Bij de boeking ben je op de hoogte van dit eigen risico en gaat hiermee akkoord. My Body & Mind is niet aansprakelijk voor enig letsel opgelopen tijdens een les of vrije training.

Date

Saturday, January 16, 2021

Time

12:30 PM - 05:00 PM

Room

My Body & Mind studio

Location

Kazernestraat 12, 5928 NL Venlo

Teacher

teacher

Annemarie

Pricing options

€65.00

Single ticket

Venue information

Reviews

4.9

(No reviews yet)

Cancellation policy

Annuleringen zijn online mogelijk op Eversports tot 24 uur voor aanvang.

Feel Good Winter Edition

Date

Saturday, January 16, 2021

Time

12:30 PM - 05:00 PM

teacher

Annemarie

Teacher