Nurturing Yoga @Nachtegaalstraat @ Yogaschool Noord
Nurturing Yoga @Nachtegaalstraat @ Yogaschool Noord

Nurturing Yoga @Nachtegaalstraat

Regenerating Yoga

Class

@ Yogaschool Noord

Level

All Levels

See more information
Nurturing Yoga @Nachtegaalstraat @ Yogaschool Noord
Nurturing Yoga @Nachtegaalstraat @ Yogaschool Noord

Nurturing yoga - een zachte yogales voor de gevers onder ons, dat zijn wij, de moeders, de vrouwen, de verzorgers, de docenten onder ons. Wanneer je veel geeft is het fijn om een moment in de week te hebben dat je ook jezelf koestert. In deze yogales is er aandacht voor jou en voor de verbinding met elkaar. Voel je gezien, welkom en weer in verbinding met je lichaam. In deze les integreer ik elementen uit hatha yoga, creative en gentle flow, yin restorative, yoga therapie, mindfulness en meditatie. Deze les is alleen voor vrouwen en ook geschikt voor de postnatale tijd of vrouwen met overspanning of menopause. Voel je genurtered in deze fijne, warme les. Nurture yourself so that you can nurture others again.

----

Nurturing yoga - a gentle yoga class for the givers among us, that's us, the mothers, the women, the caregivers, the teachers among us. When you give a lot, it's nice to have a moment in the week to also nurture yourself. In this yoga class, there is attention for you and for the connection with each other. Feel seen, welcome, and back in connection with your body. In this class, I integrate elements from hatha yoga, creative and gentle flow, yin restorative, yoga therapy, mindfulness, and meditation. This class is for women only and is also suitable for the postnatal period or women dealing with stress or menopause. Feel nurtured in this lovely, warm class. Nurture yourself so that you can nurture others again.

 

Date

Saturday, June 17, 2023

Time

11:00 AM - 12:15 PM

(75 min)

Room

Nachtegaalstraat 157 | Maanzaal

Location

Nachtegaalstraat 157 Maanzaal, 1021 EZ Amsterdam

Teacher

teacher

Iva Gration

About

"Het mooiste aan Yoga vind ik hoe je leert op te merken en te voelen wat er in jou aanwezig is. Welke gevoelens? Welke energie? Welke pijn? Welke gedachten? En hoe je hier via je adem, beweging en rust de weg vrij maakt voor een wat zachtere, openere blik naar jezelf en het leven. In mijn zwangerschaps yogalessen en in de herstel yoga vind ik het belangrijk dat je je gezien en veilig voelt en giet ik er regelmatig een eigen sausje van humor overheen. Daarnaast laat ik mij inspireren door hypnobirthing en zijn mijn lessen ook informatief, zodat jij keuzes kunt maken tijdens je zwangerschap en bevalling die van jou zijn. Gegrepen door het wonder van zwangerschap en het moederschap geloof ik ten diepste dat wanneer een vrouw zich veilig, geliefd en vrij in haar keuzes voelt, zij werkelijk tot alles in staat is! Ik ben dol op de verbinding die er ontstaat vòòr, tijdens en na de lessen dankzij de sharing circles. De reis die jij als zwangere doormaakt is transformatief op elk vlak en ik vind het prachtig om hiervan getuige te mogen zijn en jou hierin te begeleiden als yogadocent, als natuurcoach, als moeder en bovenal, als vrouw. Wees welkom..." Voor meer informatie of contact met mij: http://www.dailnature.nl

Pricing options

€18.00

LOSSE LES

€39.00

PROEFKAART - 2 WEKEN ONBEPERKT YOGA & PILATES

€65.00

Summer Special Kaart: 1 maand onbeperkt lessen |€65

€79.00

5 RITTENKAART (2 MAANDEN GELDIG)

€85.00

5 RITTENKAART ZWANGERSCHAPSYOGA (2 MAANDEN GELDIG)

€149.00

10 RITTENKAART (4 MAANDEN GELDIG)

€155.00

10 RITTENKAART ZWANGERSCHAPSYOGA (4 MAANDEN GELDIG)

€249.00

20 RITTENKAART (6 MAANDEN GELDIG)

€285.00

20 RITTENKAART ZWANGERSCHAPSYOGA (6 MAANDEN GELDIG)

€699.00

ONBEPERKT JAARKAART (BESPAAR € 81)

€59.00 / month

ABO LITE | 5 LESSEN PER MAAND

Membership

€69.00 / month

ABO SPECIAL | 1 JAAR ONBEPERKT YOGA

Membership

€79.00 / month

ABO STANDAARD | ONBEPERKT - VOOR EEN MAAND

Membership

Venue information

Reviews

4.8

(No reviews yet)

Cancellation policy

2 uur

Nurturing Yoga @Nachtegaalstraat

Date

Saturday, June 17, 2023

Time

11:00 AM - 12:15 PM

(75 min)

teacher

Iva Gration

Teacher