Zwangerschapsyoga

Yogaschool Noord
at 23/07/2022 09:30-10:45 o'clock (75 min)
Address: Nachtegaalstraat 157 Maanzaal, 1021 EZ Amsterdam
Price: from 55.00 €
Class is fully booked

Prices

55.00 € / monthAbo Lite | 5 lessen per maand  
59.00 € / monthAbo Special | 1 jaar onbeperkt yoga  
69.00 € / monthAbo standaard | Onbeperkt - voor een maand  

About

Zwanger zijn is een magische en bijzondere tijd waarin je lichaam en geest zich voorbereiden en klaarmaken om een nieuw leven geboren te laten worden. Dit bijzondere proces vraagt om verstilling en verdieping. In onze maatschappij wordt er veel van ons gevraagd en hebben we weinig tijd om stil te staan bij het zwanger zijn en de veranderingen die daar bij horen. Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je lichaam: je gewicht neemt toe, je lichaamsweefsel wordt slapper door je hormonen en je houding verandert door het dragen van je kindje. Je spieren en gewrichten moeten zich in korte tijd aanpassen aan deze veranderingen.Zwangerschapsyoga helpt je om in balans te blijven tijdens de zwangerschap & bewust stil te staan bij het bijzondere proces van het nieuwe leven in je buik. Zweverig? Juist niet! De les is zowel actief als ontspannend, met een moment van bewegen, ontspanning, ademhalingsoefeningen en aandacht voor het samen genieten met je baby in je buik. Informatie met betrekking tot zwangerschap, baren en geboorte gaat in elke les samen met een serie yogahoudingen. De yoga-oefeningen zijn aangepast aan de zwangerschap: er wordt rekening gehouden met je groeiende buik en alle andere fysieke veranderingen. Vanaf welk moment kan je starten met yoga tijdens je zwagerschap?

Je kunt elk moment instappen v/a 14 weken zwangerschap. De 30+ zwangerschapsles is speciaal voor de dames die 30 weken of langer zwanger zijn.De lessen worden doorlopend aangeboden. Ongeveer elke drie maanden wordt er een workshop georganiseerd waarin je alle informatie ontvangt om je samen met je partner voor te bereiden op de bevalling.

show more

Trainer

Iva Gration
"Het mooiste aan Yoga vind ik hoe je leert op te merken en te voelen wat er in jou aanwezig is. Welke gevoelens? Welke energie? Welke pijn? Welke gedachten? En hoe je hier via je adem, beweging en rust de weg vrij maakt voor een wat zachtere, openere blik naar jezelf en het leven. In mijn zwangerschaps yogalessen en in de herstel yoga vind ik het belangrijk dat je je gezien en veilig voelt en giet ik er regelmatig een eigen sausje van humor overheen. Daarnaast laat ik mij inspireren door hypnobirthing en zijn mijn lessen ook informatief, zodat jij keuzes kunt maken tijdens je zwangerschap en bevalling die van jou zijn. Gegrepen door het wonder van zwangerschap en het moederschap geloof ik ten diepste dat wanneer een vrouw zich veilig, geliefd en vrij in haar keuzes voelt, zij werkelijk tot alles in staat is! Ik ben dol op de verbinding die er ontstaat vòòr, tijdens en na de lessen dankzij de sharing circles. De reis die jij als zwangere doormaakt is transformatief op elk vlak en ik vind het prachtig om hiervan getuige te mogen zijn en jou hierin te begeleiden als yogadocent, als natuurcoach, als moeder en bovenal, als vrouw. Wees welkom..." Voor meer informatie of contact met mij: http://www.dailnature.nl

Cancellation conditions

Je kan tot 2 uur voor aanvang gratis online annuleren.