Yin Yoga

Nova Yoga
at 31/01/2022 20:00-21:00 o'clock (60 min)
Address: Bredeplaats 5, 8911 EP Leeuwarden
Price: from 50.00 €
Online registration is not possible

Prices

50.00 € / monthAbonnement Maintenance  
65.00 € / monthAbonnement Improvement  
80.00 € / monthAbonnement Transformation  

About

ONTSPANNEN. PASSIEF. VOEDEND.

Een herstellende les om te ontspannen en te ontstressen. De zittende en liggende houdingen worden voor 3-5 minuten aangehouden, elk gericht op het stimuleren van het bindweefsel waardoor de spieren kunnen verzachten en ontspannen.

Een krachtige, therapeutische les die ideaal is voor zowel zeer actieve mensen als voor iedereen die spanning en stress in het lichaam wil loslaten en een kalme, meditatieve gemoedstoestand wil creëren.

Na de les zul je je lichter, flexibeler en meer ontspannen voelen en verlaat je de studio met een open lichaam, geest en hart.

Geschikt voor alle niveaus, ook beginners. Ervaring is niet noodzakelijk.

show more

Trainer

Irma
In januari 2016 heb ik mijn eerste yogales geboekt. Een stap waarvan ik niet wist dat het zoveel goeds zou doen en betekenen voor mezelf! Dat was een stukje uitdaging zowel fysiek als mentaal in lessen, maar tegelijkertijd werd het zo waardevol om rust te vinden en bewust te zijn van gedachtes en intenties. Terug te komen bij jezelf in zo'n energieke en veelzijdige 'wereld' van yoga, wat dat ook mag zijn voor eenieder. Ik was om, dit voelde goed! Omdat ik inmiddels zelf ook gecertificeerd yoga teacher ben, kan ik hopelijk een stukje passie en gevoel doorgeven en in mijn lessen laten ervaren wat dit met je kan doen. Ik heb ontzettend veel zin om op de mat en in deze wereld te blijven groeien en neem je graag mee:) Namasté, liefs, Irma

Cancellation conditions

Je kunt je tot 3 uur voorafgaand aan de les afmelden met behoud van je tegoed. Binnen deze annuleringstermijn kun je je niet meer uitschrijven, maar kun je wel je plek in de les vrijmaken voor een andere yogi — karma punten ;-)