Gentle Flow | ONLINE @ Yogaschool Noord
Gentle Flow | ONLINE @ Yogaschool Noord

Gentle Flow | ONLINE

Slow and Gentle Yoga

Class

@ Yogaschool Noord

Level

All Levels

See more information
Gentle Flow | ONLINE @ Yogaschool Noord
Gentle Flow | ONLINE @ Yogaschool Noord

Gentle flow yoga is een zachte, vloeiende yogales waarin we streven naar ontspanning, het laten stromen van energie en het herstel van het lichaam. Kenmerken De houdingen worden net als bij de flow lessen in een serie uitgevoerd en aan elkaar verbonden door adem en beweging, zodat er een ‘flow’ ontstaat. Deze lessen zijn alleen langzamer van tempo. Het rustige tempo stelt ons in staat om de diepe ademhaling en de beweging van ons lichaam nauw te verbinden. Het bewegen op het ritme van de ademhaling creëert een dieper bewustzijn van ons lichaam en van wat er zich erin afspeelt.

Inhoud

In deze les combineren we een vloeiende zachte begeleide vinyasa flow met het uitnodigen en ruimte geven aan jouw eigen flow in combinatie met passende muziek.De mind mag even op pauze om het tempo en de ruimte van jouw lichaam en eigen ritme te volgen. Om zo in diep contact te komen met je lijf, de adem en het nu. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau. De free style flow les kan een heel helend effect hebben voor lichaam en geest. Soms shaken, schudden en dansen we alles lekker los.

Geschikt voor

Door het zachte karakter van de les en het langzame tempo, is de les ideaal voor ieder die diepe ontspanning zoekt, dames die recentelijk bevallen zijn, of als je kampt met (lichamelijke) klachten. Ook voor 50+ is deze les geschikt omdat het bewegen met aandacht gunstig is bij hormonale veranderingen en het soepel houden van het lichaam.

Date

Thursday, June 1, 2023

Time

08:15 PM - 09:15 PM

(60 min)

Room

Online via Zoom

Location

Online

Online stream

There is an online stream available for this activity. To participate, take the following steps:

  • This studio uses Zoom as their online streaming provider. Download the according app to your laptop, tablet or smartphone

  • Access to the online livestream is available 15 minutes before the start of the activity. Simply go to "My bookings" and click on "Join online stream now" to be redirected to the corresponding page

  • With some streaming providers (e.g. Zoom) it is possible for participants to see each other. However, it is theoretically possible to deactivate the camera function. The name you enter when entering the online meeting room is displayed to other participants. However, you can always change your name (e.g. only the initials). Please note: Individual rules for online participation may apply for each class or venue.

Teacher

teacher

Frederieke Calkoen

About

Tijdens een intense periode in mijn leven maakte ik kennis met Yin Yoga. Naast de vele vormen van yoga, die ik al jaren volgde, raakte deze vorm van yoga me enorm. Alsof er kwartjes op hun plek vielen. Het was zeker niet altijd even prettig maar ik begon toen pas echt de signalen die mijn lichaam uitzond te voelen. En de kracht te ervaren van het zelfhelend vermogen van ons lijf. Ik besloot om de opleiding tot Yin docent te volgen en yoga werd een groot onderdeel in mijn leven. Mijn bedrijfje ‘yinvoorjou‘ was geboren. Ik begon yogales te geven en volgde daarna nog diverse opleidingen om mezelf meer en meer te verdiepen in de brede aspecten van yoga. Zo heb ik ook de opleiding gevolgd om zwangerschapsyoga te kunnen geven Sinds mijn eigen zwangerschappen, alweer vele jaren geleden, ben ik ook diep geraakt door de bijzondere (oer)kracht van de zwangerschap, geboorte en het moederschap. Het mogen ervaren en zien bij andere vrouwen van een oerkracht die in ons zit, een transformerende kracht, het proces van groei, verandering en het leven dat in en door jou heen stroomt. Mijn lessen gaan over voelen en zijn in het moment. Het toelaten, verbinden en omarmen van dat wat leeft in jou. Het contact maken met je lichaam, je adem, verstilling en beweging. En dat met zachtheid, liefde en compassie. Naast het werken aan je kracht, flexibiliteit, stabiliteit, en goede houdingen staat ook het vrije bewegen, flow en dans staat centraal in mijn lessen. Jezelf laten leiden en volgen door je lijf in plaats van je hoofd en jouw authenticiteit ervaren. Jouw lijf is jouw waarheidsmachine, die als je stil mag worden, precies vertelt hoe het met je gaat, wat nodig is en waar je naar verlangt. Ik begeleid je en nodig je uit om daarnaar te luisteren.

Pricing options

€5.00

1 LOSSE ONLINE LES

€39.00

PROEFKAART - 2 WEKEN ONBEPERKT YOGA & PILATES

€79.00

5 RITTENKAART (2 MAANDEN GELDIG)

€149.00

10 RITTENKAART (4 MAANDEN GELDIG)

€249.00

20 RITTENKAART (6 MAANDEN GELDIG)

€699.00

ONBEPERKT JAARKAART (BESPAAR € 81)

€29.00 / month

ONLINE LESSEN MEMBERSHIP | ONBEPERKT ONLINE LESSEN

Membership

€59.00 / month

ABO LITE | 5 LESSEN PER MAAND

Membership

€69.00 / month

ABO SPECIAL | 1 JAAR ONBEPERKT YOGA

Membership

€79.00 / month

ABO STANDAARD | ONBEPERKT - VOOR EEN MAAND

Membership

Venue information

Reviews

4.9

(No reviews yet)

Cancellation policy

2 uren

Gentle Flow | ONLINE

Date

Thursday, June 1, 2023

Time

08:15 PM - 09:15 PM

(60 min)

teacher

Frederieke Calkoen

Teacher