Bijscholing Śavāsana

Starts on Thursday, 02/01/2025
Price 139.00 €

Description:

De Kunst van Ontspanning: Bijscholing Śavāsana

Verdiep je begrip en beoefening van śavāsana in onze speciale bijscholingsdag. Śavāsana is een cruciale afsluiting van elke yogasessie die diepe rust en herstel bevordert. Śavāsana is ook heel erg geschikt om op haarzelf te beoefenen. Elke dag 20/30 minuten is heel bevordelijk voor je herstel en verstilling. Śavāsana is ook de gateway naar meditatie.

Onze workshop is ontworpen om zowel beginners als ervaren yogadocenten te voorzien van diepgaande inzichten in de achtergronden, technieken en voordelen van deze misschien wel belangrijkste yogahouding.

Programma Overzicht:

 • Theorie: betekenis, doel en filosofische achtergrond van Śavāsana.
 • Praktijk: verschillende manieren van opbouwen en houdingen, aangevuld met Restorative Yoga, Yoga Nidra, Pranayama en Meditatie
 • Gebruik van yogaprops: waarom en hoe deze toe te passen voor optimale ontspanning.

Details:

 • Datum: donderdag 2 januari
 • Tijd: 09:30 - 16:30
 • Locatie: YogaZenter
 • Docent: Dionne
 • Deelnemers: Minimaal 4, maximaal 12.
 • Lunchpauze: 30/45 minuten, lunch niet inbegrepen.
 • Certificatie: Ontvang een certificaat na afloop.

Annuleringsbeleid:

 • Tot 1 maand voor aanvang kosteloos annuleren.
 • Tot twee weken voor aanvang wordt 50% in rekening gebracht.
 • Daarna wordt 100% in rekening gebracht, afhankelijk van de reden van afmelding en of er een wachtlijst is.

Teacher :

Dionne

Mijn naam is Dionne Durán. Ik ben yogadocent en oprichtster van yogastudio YogaZenter in Amsterdam-Oost en het online platform YogaZenter Academy. In 2013 heb ik YogaZenter opgericht in Amsterdam-Oost. Daar geef ik, samen met een leuk en vakbekwaam team, verschillen stijlen yoga, workshops, events en geef ik bijscholingen aan yogadocenten. Door de pandemie waren we genoodzaakt om creatief te zijn en zijn we onze lessen online gaan aanbieden. Vanuit het online lesgeven is ons online platform YogaZenter Academy ontstaan. Vanaf 2006 ben ik begonnen met yoga. Ik begon thuis op een matje en een dvd. Mijn doel was: lenig worden. Na een aantal weken werd ik inderdaad al iets leniger, maar wilde toch ook iets meer diepgang en variatie in de oefeningen. Ik ben toen lessen gaan volgen bij een yogastudio bij mij in de buurt. De lessen waren heel fijn en inspirerend. Ik werd niet alleen leniger, maar er ontstond een soort rust, een kalmte die ik niet eerder had ervaren. Ik werd mij steeds bewuster van mijn lichaam en vooral van mijn adem. Al die jaren bleek ik te hoog te hebben geademd en wist ik niet eens van het bestaan van een buikademhaling af. Ik leerde dat de tegenhanger van spanning ontspanning is. Het klinkt nu zo logisch, maar dat was voor mij op dat moment een eye-opener. Ik kwam steeds beter in mijn vel te zitten en werd steeds sterker, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Yoga heeft niet alleen mijzelf getransformeerd, maar ook de omgeving waar ik inzit. Wanneer je binnenwereld verandert, verandert de buitenwereld. In 2007 besloot ik mij meer te verdiepen in yoga. Ik heb de vierjarige beroepsopleiding Hatha Yoga Docent bij de Yoga Academie Nederland afgerond in 2012. Ik heb daarna verschillende trainingen, opleidingen en cursussen gevolgd in Nederland en in Amerika. Op dit moment volg ik een 3 jarige masteropleiding Integrale Yoga. In 2013 heb ik YogaZenter opgericht in Amsterdam-Oost. Daar geef ik, samen met een leuk en vakbekwaam team, verschillen stijlen yoga, workshops, events en geef ik bijscholingen aan yogadocenten. Door de pandemie waren we genoodzaakt om creatief te zijn en zijn we onze lessen online gaan aanbieden. Vanuit het online lesgeven is ons online platform YogaZenter Academy ontstaan.


Dates:

DateTimeCityTeacher
1.02/01/202509:30 - 16:30Derde Oosterparkstraat 86, 1091 VH AmsterdamDionne

Cancellations

De bijscholing gaat door vanaf minimaal 4 deelnemers en er kunnen maximaal 12 deelnemers zich opgeven. Annuleren: kan tot 1 maand van te voren kosteloos. Twee weken voor aanvang zal er 50% in rekening gebracht worden. Daarna zal er 100% in rekening gebracht worden (rekening houdend natuurlijk met rede van afmelding en of er een wachtlijst is).

* All prices including VAT