Yin & Pins Spring Special

Starts on Sunday, 23/04/2023

Description:

VOL! 21mei is de extra editie:

https://www.eversports.nl/widget/w/zmj4bd?event=513889&type=event

De magie van de vier seizoenen:  Lente ‘het seizoen van verruiming en zuivering'

Heb je behoefte aan een innerlijke detox zowel fysiek als energetisch? Een frisse wind door je systeem voor een heldere mind en nieuw perspectief? Dan is dit iets voor jou! Een lenteschoonmaak voor body, mind én soul. 

Na de winter is het tijd voor de lente. Lente staat symbool voor het ontgiften, reinigen en zuiveren, zodat ons authentieke Zijn met nóg meer frisse bedding kan groeien en bloeien. Het element Ruimte is verbonden aan de lente: met als uitnodiging los te komen van vaste patronen, vanuit nieuwsgierigheid te ontdekken en hierin jouw ruimte in te nemen. Met dit gegeven als onze bron, nemen we je tijdens deze Adem, Yin Yoga & Acupunctuur Nidra, mee op reis middels de beleving van interne en externe expansie.

Julie & Mira nodigen je uit voor vier Yin & Pins specials. 

De magie van de herfst, winter, lente en zomer is onze inspiratie. Elk seizoen is verbonden aan een uniek element met haar eigen prachtige kwaliteiten. Een bijzonder moment om naar binnen te keren en verbinding aan te gaan met de kracht van deze jaargetijden. 

Datum | Spring zondag 23 April (& 21 Mei 2023)Tijd | 15:00 - 17:00 [deur open 14:45]

Prijs | Doneer naar jouw ruimte €45 €50 €55

Groep | min 8p max 10p plekken beschikbaar // Taal: NL & ENG

Volgende special | Zomer > Juli/Aug


Teacher :

Mira

Al van jongs af aan hield ik mij bezig met bewegen, in allerlei vormen, met name dans. Door een enkelblessure was ik niet meer in staat om op hoog niveau te blijven dansen. Zo is in 2002 yoga op mijn pad gekomen. In eerste instantie met een fysieke reden; om mijn kracht en flexibiliteit op peil te houden. In tweede instantie maakte ik een ware ontdekkingstocht, waarbij ik met een breed scala aan yogavormen heb kennisgemaakt. Tijdens deze reis opende ik me steeds meer voor de mentale, emotionele, spirituele en helende kracht van Yoga. Zo werd Yoga en de oneindige innerlijke groei daarbij, onmisbaar voor mij. Het herinnert mij aan in het hier en nu zijn, de hartconnectie voelen, naar intuïtie luisteren, verstillen en gronden. Mijn behoefte aan kennisverbreding, persoonlijke verdieping en balans tussen lichaam en geest werd steeds meer getriggerd, wat heeft geleid tot het volgen van opleidingen in Hatha, Vinyasa en Yin/Yang Yoga. Intussen is Yoga is onmisbaar in mijn dagelijks leven. Midden in bruisend Amsterdam, run ik een interieur ontwerpstudio en zet ik mij in op het gebied van stedelijke ontwikkeling. Yoga herinnert mij elke keer weer om in het moment te blijven,. Dat ik met aandacht bezig ben met wat ik doe, bewust blijf ademhalen op momenten waarop ik dat soms vergeet en zorgt er vooral voor dat ik met beide benen op de grond blijf staan. Yoga is een vorm van ‘zijn’ die mij doet sprankelen, balanceren, gronden en inspireren. Maar hoe houden we onze focus vast tijdens de dagelijkse hectiek en hoe blijven we verbonden met ons hart en onze intuïtie? Je persoonlijke balans en flow vinden is niet altijd even gemakkelijk. Je verbonden voelen met jezelf door zelfbewustzijn en zelfliefde is hetgeen waar het voor mij om gaat. Yoga is daarvoor een prachtige vorm om op de mat spelenderwijs je fysieke, mentale en emotionele zijn te onderzoeken, aanschouwen en spiegelen. “De mat is jouw persoonlijk laboratorium voor het dagelijks zijn” Mijn lessen zijn speels, flowing, verbindend en grondend, meestal middels Vinyasa Flow, Hatha en/of YinYang Yoga. Ik kijk ernaar uit om Yoga met jullie te delen!


Dates:

DateTimeCityTeacher
1.23/04/202315:00 - 17:00Derde Oosterparkstraat 86, 1091 VH AmsterdamMira

Cancellations

Annuleren kan kosteloos tot 24 uur. Bij latere annuleringen zal er geen restitutie plaatsvinden.

* All prices including VAT