Yin & Pins specials

Starts on Sunday, 19/02/2023
Price from 45.00 €

Description:

Let Op: tijd gewijzigd naar 15:00 - 17:00

De magie van de vier seizoenen:  Winter ‘het seizoen van de innerlijke stilte' -

EXTRA EDITIE

Voel je behoefte aan ruimte in verstilling én in beweging? Verbindt je graag dieper met jouw unieke flow? Dan is dit jouw moment! Een Adem, Yin Yoga en Acupunctuur recharge winter special voor body, mind en soul. 

Julie & Mira nodigen je uit voor vier Yin & Pins specials. 

De magie van de herfst, winter, lente en zomer is onze inspiratie. Elk seizoen is verbonden aan een uniek element met haar eigen prachtige kwaliteiten. Een bijzonder moment om naar binnen te keren en verbinding aan te gaan met de kracht van deze jaargetijden. 

Onze eerste seizoens reis is de winter. 

De winter staat symbool voor verstilling in overgave en nodigt uit om te verblijven met jezelf. Water is hier het element: haar stroming staat voor ‘de flow’ in ons én is essentieel voor al het leven. Met dit gegeven als onze bron, nemen we je tijdens deze Adem, Yin Yoga & Acupunctuur Special, mee naar de kern van het zijn door diepe ontspanning, verbinding en geborgenheid.

Info

  • Datum: Winter zondag 19 februari 2023
  • Tijd: 16:00 - 18:00 [deur open 15:45]
  • Prijs: Doneer naar jouw ruimte € 45,- € 50,- € 55,-
  • Groep: min 8p max 12p plekken beschikbaar
  • Waar: YogaZenter 3e Oosterparkstraat 86 Amsterdam

Teacher :

Mira

Yoga is een vorm van ‘zijn’ die mij doet sprankelen, balanceren, gronden en inspireren. Maar hoe houden we onze focus vast tijdens de dagelijkse orde van de dag en hoe blijven we verbonden met ons hart en onze intuïtie? Je persoonlijke balans en flow vinden is niet altijd even gemakkelijk. Je verbonden voelen met jezelf door zelfbewustzijn en zelfliefde is hetgeen waar het voor mij om gaat. Yoga is daarvoor een prachtige vorm om op de mat spelenderwijs je fysieke, mentale en emotionele zijn te onderzoeken, aanschouwen, spiegelen en vooral voelen. Mijn lessen zijn speels, flowing, verbindend en grondend, meestal middels Dynamische Vinyasa Flow, Rustige liefdevolle Yin en/of  Balancerende Energy Flow/YinYang Yoga.  dagelijks leven en yoga Midden in bruisend Amsterdam, houd ik mij bezig met 'ruimte maken. Externe ruimte in de vorm van het runnen van een interieur ontwerpburo met een specialisatie in sociaal stedelijke ontwikkeling en publieksbeleving. Maar ook Interne ruimte in de vorm van onderzoek en creëren van innerlijke ruimte middels verdieping in Yoga, Ademwerk, lichaamsgerichte (trauma) therapie en coaching.  Yoga herinnert mij elke keer weer om in het moment te blijven. Dat ik met aandacht bezig ben met wat ik doe, bewust blijf ademhalen op momenten waarop ik dat soms vergeet. Zo blijf ik in het hier en nu stromen terwijl ik ook met beide benen op de grond blijf staan.  eerste aanraking met yoga Al van jongs af aan hield ik mij bezig met bewegen, in allerlei vormen, met name dans. Door een enkelblessure was ik niet meer in staat om op hoog niveau te blijven dansen. Zo is in 2001 yoga op mijn pad gekomen. In eerste instantie met een fysieke reden; om mijn kracht en flexibiliteit op peil te houden. In tweede instantie maakte ik een ware ontdekkingstocht, waarbij ik met een breed scala aan yogavormen heb kennisgemaakt.   de reis samen met yoga Tijdens deze reis opende ik me steeds meer voor de mentale, emotionele, spirituele en helende kracht van Yoga. Zo werd Yoga en de oneindige innerlijke groei daarbij, onmisbaar voor mij. Het herinnert mij aan in het hier en nu zijn, de hartconnectie voelen, naar intuïtie luisteren, te verstillen en te gronden. Het helpt mij om vanuit zachtheid en middels helende processen te blijven en verblijven óók in de donkere stukken van het leven. Mijn behoefte aan continue kennisverbreding, persoonlijke verdieping en balans tussen lichaam en geest werd steeds meer AAN gezet, wat heeft geleid tot het volgen van opleidingen in Vinyasa, Yin/Yang Yoga, ademwerk en lichaamsgerichte trauma therapie. Intussen is Yoga en leven in verbinding met de innerlijke bron onmisbaar in mijn dagelijks leven.   Ik kijk ernaar uit om Yoga met jullie te delen! So Ham www.miryogaflow.nlinsta  @miryogaflow


Dates:

DateTimeCityTeacher
1.19/02/202315:00 - 17:00Derde Oosterparkstraat 86, 1091 VH AmsterdamMira

Cancellations

Annuleren kan kosteloos tot 24 uur. Bij latere annuleringen zal er geen restitutie plaatsvinden.

* All prices including VAT