Sacred Shamanic Healing Ceremony

Starts on Saturday, 11/03/2023
Price 66.00 €

Description:

Hervind de verbinding met je hart, word één met je lichaam en Ziel en laat je gedachten op de achtergrond komen. Creëer ruimte om te zijn. Te zijn zoals je bent, terug naar je ware essentie.

In deze drie uur durende ceremonie, gaan we aandacht besteden aan het hervinden van onze energie, met bewuste momenten van verbinding bewegen we met onze ware natuur, we bewegen met spirit, in een gereinigde en veilige setting, waar we onze diepere lagen kunnen aanraken en het oude en stress van ons kunnen afschudden. We gaan ademen, dansen, zingen en voelen.....

Het plantmedicijn cacao, ook wel grootmoeder cacao genoemd, zal ons diep naar binnen begeleiden, door ons lichaam heen en helpt ons harten te openen om verbinding te maken met ons ware ziel.

Het geluid van de sjamanen drum, wordt ook wel geassocieerd met het geluid van moeder aarde, zal met zijn/haar oerklanken het thuiskomen van het lichaam weer laten ervaren.

Verder zullen we ons in deze Sacred Healing Ceremonie verbinden met de energie van de volle maan. Deze volle maan ook wel ijs maan genoemd staat voor DIEPGANG en ZUIVERING. Deze maan valt in een koude periode. De zaadjes zitten nog in de donkere diepte, de essentie voor groei is volledig aanwezig maar nog niet zichtbaar. De zuiverheid van deze maan zal helderheid geven over welke zaadjes van jouw plannen straks zichtbaar mogen worden. Maak het daarom helder in je hoofd en huis om dit te kunnen zien als de tijd er rijp voor is.

Laat met elke bewuste ademhaling spirit door je heen stromen, zodat je bewustwording creëert van elk cel in jou lichaam.

We genezen ons van binnen uit en laten dit naar de oppervlakte komen, genezing door mantras te zingen om gehoor te geven aan ons stem. Bewegen, meditatie, en samen manifesteren, we zullen eren en ons verbinden met de zichtbare en onzichtbare wereld om ons heen, en ons lichaam, geest, hart, en ziel toestaan om echt te verenigen en onze tijd en ruimte transcenderen, toegang krijgend tot diepe helende bedding van ons lichaam.

'The three birthed the drum so that we and Spirit could speak with common tongue' - E. Bonnie Devlin

Ticket €66


Trainer :

Naz Dur

Yoga zorgt ervoor dat ik terug kom naar mijn roots, kan zijn wie ik daadwerkelijk ben, thuis bij mijzelf en happy. De liefde voor yoga, bewegen, bewust met het lichaam en voeding bezig zijn heeft altijd wel mijn interesse getrokken. Niemand stapt op de een of ander dag op de (yoga) mat, dit is meestal met een reden… zat veel in mijn hoofd, kon geen antwoorden op vragen vinden die op dat moment speelden. Door uren op mijn mat door te brengen, kreeg ik steeds meer inzicht in wat ik graag wilde met mijn leven. Mijn passie voor yoga groeide. Voor mij is yoga leven, verbintenis met jezelf en overdragen naar een ander.


Dates:

DateTimeCityTrainer
1.11/03/202314:00 - 17:00Breestraat 95-2, 1941 EG BeverwijkNaz Dur

Cancellations

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang.

* All prices including VAT