Cacao ceremonie met live muziek van Pauline

Starts on Sunday, 27/11/2022
Price 27.00 €

Description:

Een ceremonie is eigenlijk een eeuwenoud ritueel waarin we meditatie, muziek en cacao samenbrengen. De rauwe cacao helpt je om je opnieuw te verbinden met je intuïtie en de stem van je hart. De werkzame stofjes in de cacao kunnen je een licht euforisch effect geven.

Deze middag duurt de ceremonie ongeveer 2 uur, het kan iets uitlopen. Zorg dat je een lichte middagmaaltijd eet. Ook als je nooit eerder een cacao ceremonie hebt bijgewoond ben je van harte welkom! Rauwe cacao is veilig en werkt op de energie van je hart.

Mocht je toch nog vragen hebben stuur dan een email aan info@yogastudiokokos.com

Ticket €27,- Zondagmiddag 27 november van 15.30 - 17.30 uur


Trainer :

Pauline van Mourik

Kokos is ontstaan uit de wens om een plek te creëren waar mensen verbinding kunnen maken met zichzelf én elkaar. Waar je de diepte in kan duiken door middel van lessen, events, ceremonies & muziek. In het dagelijks leven is vrij & intuïtief bewegen (dansen) mijn grote passie en hou ik mij naast Kokos bezig met freelance projecten als grafisch vormgeefster. Beweging is voor mij een prachtige manier om te ontspannen, ontdekken en écht te voelen. Aandacht, plezier en diepgang zijn voor mij belangrijk in het lesgeven en ondernemen. Ik geniet van het laten bloeien van Kokos, opgegroeid aan het strand van Wijk aan Zee is het ook een kado om nu ieder weekend een yogales in strandpaviljoen Aloha te geven. Het is mijn wens om nog meer bijzondere events en lessen in Kokos te kunnen aanbieden omdat ik uit ervaring weet hoe belangrijk en fijn community, ceremonies en bewustwording zijn.


Dates:

DateTimeCityTrainer
1.27/11/202215:30 - 17:30Breestraat 95-2, 1941 EG BeverwijkPauline van Mourik

Cancellations

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang.

* All prices including VAT