Ligconcert - Special Ceremony Edition (met klankschalen en gongs)

Starts on Saturday, 08/01/2022
Price 33.00 €

Description:

Special Edition / Facing inner child in Love

Inclusief meditaties, sharing circle & cacao. 

Tijdens deze ceremonie gaan we dieper in het hart reizen. De intentie ligt op het uitnodigen en omarmen van het innerlijk kind. Het kind dat wil spelen, dat lief heeft en graag zichzelf wil zijn. We nodigen het uit in een veilige en vredige ruimte van het hart, dat wordt versterkt met behulp van klank en rauwe cacao.

Wanneer we in de magische golf van klanken vergeven, verdwijnt het gevoel van tijd en ruimte. Het brengt je terug naar de stilte in jezelf. De mentale, emotionele en fysieke lichamen worden super geleidend waardoor het gebruikelijke weerstand van het ego verdwijnt.

Cacao stelt je beter in staat om te verbinden met je hart, zodat je kunt zien wat je echt graag wilt. Om te zien wat het hart laat zingen. Cacao in combinatie met de klanken van de boventoon instrumenten stelt je in staat om nog dieper in contact met je ware essentie te komen. De essentie van Liefde en compassie.

In deze middag wordt aandacht besteed aan meditatie, het drinken van rauwe cacao, een sharing circle en het ligconcert. Het ligconcert zal opbouwend worden gespeeld door Bart. Beginnende met de Volle Maan Klankschalen, wat wordt onderbouwd met zang. Dit wordt gevolgd met Gongs en Tibetaans Keelzang.

Docent: Bart Beentjes Tijd: 14.30 - 17.30 uur Prijs: €33,-


Dates:

DateTimeAddressTrainer
1.08/01/202214:30 - 17:30Breestraat 95-2, 1941 EG Beverwijknot specified

Cancellations

Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang.

* All prices including VAT