Cacao ceremonie met sjamanistische drum

Starts on Saturday, 15/01/2022
Price 44.00 €

Description:

In deze middag wordt aandacht besteed aan het hervinden van energie door middel van een zacht herstellende Yin/Relax flow, adem, drinken van rauwe cacao, sjamanistische drum healing en meditatie in het teken van deze nieuwe maan.

Deze drumcirkels zijn krachtige groepsrituelen waarin je werkt met één van de oudste en meest krachtige healing instrumenten: de sjamaantrom. Samen maken we een veld van helende kracht voor Moeder Aarde en al haar bewoners dat we verspreiden en versterken via de kracht van de trom. De sjamaantrom is een katalysator: een versterker van energie. Daarom werkt het in dit ritueel ook heel bewust met levensbrengende en genezende kracht, en kan je je ook richten op je persoonlijke dromen en wensen.


Trainer :

Naz Dur

Yoga zorgt ervoor dat ik terug kom naar mijn roots, kan zijn wie ik daadwerkelijk ben, thuis bij mijzelf en happy. De liefde voor yoga, bewegen, bewust met het lichaam en voeding bezig zijn heeft altijd wel mijn interesse getrokken. Niemand stapt op de een of ander dag op de (yoga) mat, dit is meestal met een reden… zat veel in mijn hoofd, kon geen antwoorden op vragen vinden die op dat moment speelden. Door uren op mijn mat door te brengen, kreeg ik steeds meer inzicht in wat ik graag wilde met mijn leven. Mijn passie voor yoga groeide. Voor mij is yoga leven, verbintenis met jezelf en overdragen naar een ander.


Dates:

DateTimeAddressTrainer
1.15/01/202214:30 - 17:30Breestraat 95-2, 1941 EG BeverwijkNaz Dur

Cancellations

Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang.

* All prices including VAT