Vrouwencirkel met cacao

Starts on Wednesday, 01/12/2021
Price 26.00 €

Description:

De nieuwe maan van 4 december is een tijd om een nieuw hoofdstuk, een nieuwe maand in te stappen. Tijdens deze vrouwencirkel drinken we samen rauwe cacao en zetten we onze intentie voor deze nieuwe periode.

Het drinken van rauwe cacao met vrouwen tijdens de nieuwe maan wordt al eeuwen lang in vele tradities voortgezet. De maan staat tussen de zon en de aarde waardoor wij de maan niet zien, de maan is 'in ons perspectief ' in de donkerte. Deze donkerte nemen wij deze avond als symbool voor onze eigen emoties, gedachten en gevoelens. We zullen samen even de donkerte in gaan en vanuit die donkere plek zal er weer ruimte ontstaan voor reflectie, inspiratie en inzichten tijdens de volgende periode.

Sam zal de cacao en thee voorbereiden en zal iets vertellen over de energie die deze maan met zich mee brengt. De energie van deze maan is als lijndraad het thema van de avond. We zullen allen onze eigen wijsheid delen, elkaar inspireren, luisteren en spreken om zo samen sterk in onze kracht te staan.

Docent: Sam Donders


Cancellations

Annuleren kan tot 24 uur voor aanvang.

* All prices including VAT