Vrouwencirkel met cacao

Starts on Sunday, 03/10/2021
Price 22.00 €

Description:

Het samenkomen van vrouwen in een cirkel creëert een bijzondere verbondenheid en een veilige plek waarin we naar elkaar kunnen luisteren.

Deze vrouwencirkel vind plaats rondom de nieuwe maan. De nieuwe maan is een tijd om een nieuw hoofdstuk, een nieuwe maand in te stappen. Tijdens deze ceremonie drinken we samen rauwe cacao en zetten we onze intentie voor deze nieuwe periode.

Het drinken van rauwe cacao met vrouwen tijdens de nieuwe maan wordt al eeuwen lang in vele tradities voortgezet. De maan staat tussen de zon en de aarde waardoor wij de maan niet zien, de maan is 'in ons perspectief ' in de donkerte. Deze donkerte nemen wij deze avond als symbool voor onze eigen emoties, gedachten en gevoelens. We zullen samen even de donkerte in gaan en vanuit die donkere plek zal er weer ruimte ontstaan voor reflectie, inspiratie en inzichten tijdens de volgende periode.

Sam zal de cacao en thee voorbereiden en zal iets vertellen over de energie die deze maan met zich mee brengt. De energie van deze maan is als lijndraad het thema van de avond. We zullen allen onze eigen wijsheid delen, elkaar inspireren, luisteren en spreken om zo samen sterk in onze kracht te staan.

Docent: Sam Donders


Teacher :

Sam Donders

Mijn naam is Sam en ik verzorg in Studio Kokos iedere maand de vrouwencirkels mét medicinale cacao rondom de nieuwe maan. Het samenkomen van vrouwen in een cirkel creëert een bijzondere verbondenheid en een veilige plek waarin we naar elkaar kunnen luisteren. Het drinken van rauwe cacao met vrouwen tijdens de nieuwe maan wordt al eeuwen lang in vele tradities voortgezet. Ik heb in zuid- en midden Amerika veel geleerd over de medicinale cacao en hoe we in deze maatschappij het leven als vrouw kunnen leren omarmen. Ik ben ontzettend enthousiast om te delen wat ik geleerd heb bij Studio Kokos! Daarnaast zal ik ook de kinderyoga / meditatie verzorgen samen met Karolina. Met mijn eigen bedrijfje Cozy Consciousness organiseer ik bijeenkomsten en 1 op 1 sessies op het gebied van persoonlijke ontwikkeling inclusief plant medicijn reizen, muziek, dans en kunst. Ik ga met mijn campertje verschillende campings en leefgemeenschappen langs om hier mijn liefde voor het leven te delen. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn 4-jarige opleiding Indiase Geneeskunde- Ayurveda, waar ik hopelijk in de toekomst meer over zal kunnen delen. Tot snel in Studio Kokos!


Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.03/10/202119:00 - 21:00Breestraat 95-2, 1941 EG BeverwijkSam Donders

Cancellations

Annuleren kan tot 48 uur voor aanvang.

* All prices including VAT