Flower Mandala Ceremonie

Starts on Saturday, 13/11/2021
Price 55.00 €

Description:

WOMEN ONLY - Creëren. De oer essentie van de vrouw. In deze speciale Flower Mandala Ceremonie ga je op een creatieve manier je vrouwelijke energie ontdekken. De Ceremonie helpt je op een unieke manier contact maken met je creatieve energie en intuïtie. De Mandala representeert het leven en Universele connectie. Volgens Oosterse wijsheden geven Mandalas inspiratie, creativiteit en innerlijke verrijking. De Mandala staat in deze Ceremonie dan ook symbool voor verbinden, creëren en ervaren!

Het programma:

  • Opening met introductie op vrouwelijke energie
  • Visualisatie Meditatie
  • Fluid Movement
  • Flower Mandala Ceremonie
  • Thee & iets lekkers

Visualisatie Meditatie 
Een visualisatie meditatie helpt je in contact te brengen met je lichaam en adem. De geleide meditatie is een uitnodiging om te verbinden met jezelf en je intuïtie. Je luistert naar een verhaal waarbij je wordt meegenomen naar je innerlijke wereld. Jij kleurt de beelden en geeft ruimte aan wat er in je innerlijke wereld ontstaat.


Fluid Movement Tijdens de Fluid Movement wordt je uitgenodigd om vanuit je hoofd nog meer in je lichaam te zakken. Met zachte, rustige muziek wordt je begeleid om vanuit natuurlijke bewegingen steeds meer intuïtief op de muziek te bewegen.

Ceremonie 
De Ceremonie is een ritueel dat je helpt verbinden met je vrouwelijke energie. We creëren met bloemen een prachtige Mandala. De creatie zorgt voor het activeren van je creatieve energie en het brengt je terug bij het ervaren met al je zintuigen. Het voelen van de zachte bloemen tussen je vingers en het ruiken van de frisse bloemengeuren. Het intuïtief bloemen uitzoeken die je in de creatie wilt brengen en het samenkomen van het geheel. De Ceremonie helpt je in verbinding te komen met je eigen creatie kracht en het tot expressie brengen van je vrouwelijke energie!

Docent: Ellemijn Nonkes


Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.13/11/202114:30 - 17:30Breestraat 95-2, 1941 EG Beverwijknot specified

Cancellations

Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang.

* All prices including VAT