Kennismaken met Yoga

Price 35.00 €

Description:

Yoga voor beginners

Soms is de drempel om voor het eerst met een yogales mee te doen best hoog. Er is soms heel wat moed voor nodig om daadwerkelijk die stap te zetten.

Je weet niet wat je kunt verwachten of heb je juist bepaalde verwachtingen of bepaalde ideeën bij yoga en vraag je je af of het wel iets voor je is.

Daarom organiseren we op 21 april een Workshop Kennismaken met Yoga.

Tijdens deze 2 uur durende workshop willen we jou als beginner vooral informeren en laten ervaren of yoga iets voor je is en welke vorm/stijl op dit moment het beste bij je past.

Je zal merken dat yoga niet persé ingewikkeld hoeft te zijn. Zo hoef je echt niet flexibel of volledig zen te zijn om yoga te kunnen beoefenen. We nemen je mee in verschillende stijlen/vormen die bij ons op het lesrooster staan. Je gaat begrijpen wat verschillen/overeenkomsten zijn tussen deze vormen en we gaan ook aan de slag met een aantal houdingen die vaak terugkomen in lessen.

We werken in een klein groepje zodat er alle tijd en ruimte is om te onderzoeken. Je zal merken dat niet elke houding voor iedereen is en niet iedereen elke houding kan. Je ontdekt vooral hoe het voelt, wat je lichaam wel allemaal kan in een vorm die bij jou lichaam past. Dit kan je vervolgens meenemen zodat jij met meer vertrouwen deel kan nemen aan een groepsles. 

WANNEER?  21 APRIL

TIJD: 10.00-12.00

VOOR WIE?  BEGINNERS OF MENSEN DIE NET BEGONNEN ZIJN MET YOGA

WAAR?   UP YOGA, CURIEWEG 9, SPIJKENISSE (tweede verdieping)

AANTAL DEELNEMERS: MAX. 6 PERSONEN

INVESTERING: €35,- 

* All prices including VAT