Ademsessie, Workshop

Startet am Friday, 19/01/2024
Price 40.00 €

Description:

Breath workshop

De verbonden ademhaling is een krachtige methode om in contact te komen met de diepere lagen in jezelf en biedt een bron voor meer energie, ontspanning en helderheid.

Door meer te ademen gaan we meer voelen. Dit is de essentie van ademwerk en helpt om het contact met het lichaam te herstellen. Doordat we in veel situaties de 'negatieve' emoties liever niet willen voelen, zetten we onbewust onze ademhaling vast. We sluiten ons daarmee af van een deel van onszelf en beperken onze ademruimte.

Via de techniek van de verbonden ademhaling keren we dit proces om. Door gedurende een tijd dieper en voller te ademen openen we het natuurlijke ademhalingssysteem. We worden weer bewust van het lichaam, het gevoel en wat er in de diepte in ons leeft. Door de vastzittende emoties en spanning te doorvoelen en los te laten, gaat de energie vanzelf weer stromen.

Het verbonden ademen werkt transformerend en bevrijdend. Na de ademsessie ervaar je meer lucht en een diepere ontspanning. Daarnaast levert het inzichten en perspectieven op die je meeneemt in je dagelijks leven.

Over de trainer:

Minne van Woersem heeft een praktijk voor massage, lichaamsgerichte therapie en ademcoaching. Hierin begeleid hij anderen in de verbinding met hun lichaam, zodat ze meer ontspanning en energie ervaren. In de wintermaanden geeft hij koudetrainingen waarbij hij groepen in het koude natuurwater begeleidt met behulp van focus en ademtechnieke


Trainer :

No picture available
Minne

Dates:

DateTimeCityTrainer
1.19/01/202419:30 - 21:30Burgwal 44, 2011 BE HaarlemMinne

Cancellations

let op annuleren kan tot 24 uur voorafgaand aan het Event. Daarna wordt het ticket in rekening gebracht.

* All prices including VAT