Vaaren Inspiratieavond: Natuurverhalen

Starts on Thursday, 20/06/2024
Price from 15.00 €

Description:

Natuurverhalen, onze tweede inspiratie avond waarin meerdere sprekers je meenemen in verschillende soorten van natuurlijke intelligentie. We lijken ons steeds meer buiten de natuur te plaatsen waarmee ook ons contact ermee verminderd. Wat is er gebeurd met al die kennis die we ooit hadden? Wat kunnen we weer opnieuw leren? En wat zou dat voor ons kunnen betekenen?

Deze en andere vragen komen langs op deze avond. Ben jij erbij? En kom je vooraf de heerlijke Nasi Campur van The Shore proeven?

Spreker 1: Tim Binkhorst van Flowfysio

Tim is de oprichter van Flow Fysio, met een bewonderenswaardige drive om de mens in balans en vitaliteit te brengen.Hij biedt je met zijn verhaal waardevolle inzichten over je eigen natuur en spreekt uiteraard niet enkel tot het hoofd, maar neemt je ook mee in een bijzondere ervaring.

Spreker 2: Ruurd Mosterd, oprichter van Vaaren

Ruurd is oa professioneel buitenspeler en neemt je mee in de wereld van de Blue Mind. In zijn reis rondom water komt in dit concept veel samen. Hij deelt over de wetenschap achter de werking van water op het lijf. Water is in ons drukke bestaan de manier om te ontspannen.

Spreker 3: Barry van den Ende

Spreker Barry van den Ende heeft een enorme passie voor de natuur die hij al jaren in verschillende vormen deelt met anderen. Opgeleid als ecoloog en geïntrigeerd door het Taoïsme, is hij de uitgelezen persoon om je mee te nemen langs verschillende waardevolle lessen die we van de natuur kunnen leren.

Let op bij de boeking: Boek je ticket als volgt, stap 1 registreer bij eversports. Stap 2 boek je ticket (helaas kan dit per registratie maar 1 persoon zijn). Wil je meer tickets bestellen per persoon? (stuur een mail naar info@vaaren.nl)

Wanneer: Donderdag 20 juni, 19:30-22:00 uur

Kosten: 15 euro (optioneel: +15 euro Nasi Campur deal)

Locatie: The Shore Scheveningen

Programma:

Eten voorafgaand aan het programma bij The Shore

19:30-20:15 Tim Binkhorst Je eigen natuur

20:20-20:40 Ruurd Mosterd | Blue mind

20:45-21:15 Pauze

21:15-22:00 Barry van den Ende | Ritme van de natuur

Deze avond wordt georganiseerd door Vaaren coach en natuurmens Nadine v/d Dool.


Dates:

DateTimeCityTrainer
1.20/06/202419:30 - 22:00Strandweg 2a, 2586 ZZ Den Haagnot specified

* All prices including VAT