Vuur Clinic

Startet am Sunday, 11/02/2024
Price 85.00 €

Description:

Wil je leren om veilig en met plezier een vuur te maken met een firesteel? Zou je je eigen potje willen koken op een open vuur? 

Vaaren organiseert een clinic vuur maken onder leiding van outdoor mannen Marcello Verkerk en Ruurd Mosterd. Beide heren zijn zeer enthousiast over het outdoor leven en geven graag hun kennis en ervaring door. 

  • veilig vuur maken
  • open vuur koken 
  • omgaan met een firesteel en tondel
  • lekker spelen in de buitenlucht met goed gezelschap

Vuur maken is machtig mooi, het is het oergevoel. Het kan teven erg functioneel en knus zijn om het vuur aan te maken tijdens een tripje of een weekend weg. Tijdens de clinic leer je de tips en tricks om veilig om te gaan met een vuurtje, je leert stapsgewijs een vuur aan maken met een firesteel. Ook leer je welke type hout er geschikt is voor vuur, welke tondel goed is om de eerste fase aan te krijgen met een vonk. 

Op open vuur koken is een van de leukste dingen om te doen. Het eten krijgt ook een extra lekkere smaak. Tijdens de clinic eindigen wij met een zelfgemaakt eenpansgerecht. Samen eten bereiden, vuur maken en om het vuur eten verbindt en maakt de middag volledig af. 

Locatie: Den Haag of omgeving (eind januari bekend)

Let op de locatie The Shore die momenteel in het systeem staat is NIET de definitieve locatie. Je ontvangt begin februari alle informatie per mail incl. de definitieve locatie.

Kosten: 85 euro (incl eten en drankje)

Datum: zondag 11 februari 14 - 18u


Trainer :

No picture available
Ruurd

Dates:

DateTimeCityTrainer
1.11/02/202414:00 - 18:00Strandweg 2a, 2586 ZZ Den HaagRuurd

* All prices including VAT