Zwanger en F!T 69

Time card
125,00

Description

Opzet van de cursus

De cursus bestaat uit 3 delen:

Deel 1 bestaat uit 8 lessen voor de bevalling. Tijdens deze lessen gaan we sportief bewegen en daarnaast krijg je informatie over je zwangerschap, de bevalling en de periode daarna.

Deel 2 start met de babyavond en daarna gaan we 2 lessen actief aan de slag met onder andere bekkenbodem training. Verder is er ruimte om ervaringen uit te wisselen over het moederschap en de bevalling.

Deel 3 bestaat uit 1 maand onbeperkt sporten bij F!T. Je kunt dan deelnemen aan alle sportlessen van F!T zoals: Buitentraining, Zumba, Total Body Workout en Bodyshape.

De cursus wordt gegeven op dinsdagavond en start voor de bevaling om 19:15 uur. Na de bevalling zijn de lessen op dinsdag of donderdag (je ontvangt hiervan tijdig bericht) De kosten van de gehele cursus bedragen € 125,- De cursus Zwanger en F!T wordt door een aantal verzekeraars vergoed. Je kunt hiervoor contact opnemen met je verzekering.

Om je aan te melden klik je op de oranje knop rechts bovenaan op deze pagina. Op de volgende pagina klik je dan op: Heb je nog geen account? Klik op: Registreren om je eenmalig te registreren.

Buy now
Number of included units
Unlimited
Valid from
05/10/2021
Duration of validity
6 months
Booking rules
10 participations / day
Valid at
  • F!T IN ZWAAG
Included activities
  • Zwanger en F!T 67
  • Zwanger en F!T 69
  • Zwanger en F!T 69

* All prices including VAT