Packagedeal Beginnerscursus Paaldansen 21 maart 2024 18.45 - 19.45 uur.

Block card
180,00

Description

Bij je beginnerscursus krijg je 20 strippen die je tijdens je beginnerscursus kunt inzetten om naast je lessen aan de paal ook op een andere manier je kracht en mobiliteit op te bouwen of om juist lekker tot rust te komen. Je kunt alle lessen in de groen/blauwe kleur volgen; Hatha yoga, Yin yoga, Vinyasa yoga, Power Pilates, Mindful Pilates en de Mobility class. Je strippen zijn geldig zo lang de beginnerscursus duurt.

Daarnaast kun je op ma, wo, vrij en zo tussen 8.30-11.30 en op ma en wo tussen 18.30-20.30 een You're My Drive circuittraining volgen. Meer info bij Louk 0648979545 (even vermelden dat je de packagedeal hebt gekocht).

Als je op 'NU KOPEN' klikt, ga je akkoord met de op jouw aankoop van toepassing zijnde (algemene) voorwaarden van Denzz. Deze zijn te vinden op

https://www.denzz.nu/contact/bedrijfsgegevens/algemene-voorwaarden

  • Voor de beginnerscursus geldt dat je 10 weken op dezelfde dag en tijd een les volgt, als je een keer afwezig bent kun je deze les niet inhalen. Ben je meer dan 2 lessen afwezig dan kan dit betekenen dat je de cursus niet kunt afronden en dus niet kunt doorstromen naar de vervolglessen. Dit omdat wij werken met een bepaald basis niveau, i.v.m. de veiligheid.
  • Bij blessures hanteren wij een eigen risico van 2 weken vanaf de datum dat je dit per mail hebt gemeld (louk@denzz.nu). De lessen en strippen die je daarna in verhouding overhoudt, kunnen worden bevroren. Mocht je helemaal stoppen dan geven wij geen geld terug.
  • De waarde geeft aan hoeveel strippen deze les kost.
  • De strippen die je aanschaft zijn maximaal 10 weken geldig vanaf de start van de cursus.
  • Je kunt een les kosteloos annuleren tot 4 uur voor de start van de les, meld je je af binnen 4 uur voor de start van de les, dan vervallen je strippen.
  • Zijn er binnen 24 uur voor de les minder dan 4 aanmeldingen dan wordt de les automatisch geannuleerd en krijg je je strippen terug. Mocht je deze aan het eind van de maand over hebben, neem dan even contact op met Louk en dan worden deze verlengd.

Besluit je om niet meer te komen dan horen wij dat graag van je zodat we je account op non-actief kunnen zetten.

Mocht je iets niet begrijpen, mail, bel of app Louk dan even.

Louk Joris Denzz Paaldansstudio Mobiel: 06 48979545 E-mail: louk@denzz.nu Website: www.denzz.nu

Buy now
Number of included units
20 units
Valid from
21/03/2024
Duration of validity
11 weeks
Valid at
  • Kazerne12
Included activities
  • Beginnerscursus Paaldansen 2023 21 maart tm 30 mei 2024 (9 mei geen les)

* All prices including VAT