Mindfull Stress Relief Yoga Traject 12 weken

Time card
100,00

Description

Deze strippenkaart is alleen in te zetten voor het Mindfull Stress Relief Yoga traject op donderdagochtend van 10.15 - 11.15 uur.

Het traject kost € 100,-. Hiervoor krijg je 10 lessen van 10 euro per les en 2 bonus-lessen. Deze lessen dien je binnen 12 weken op te maken, na deze 12 weken vervallen de overige lessen. Als wij een les annuleren wegens een feestdag kan de kaart verlengt worden, stuur dan tijdig een app naar Louk.

Als je op 'NU KOPEN' klikt, ga je akkoord met de op jouw aankoop van toepassing zijnde (algemene) voorwaarden van My Body and Mind / Denzz. Deze zijn te vinden op:

https://www.denzz.nu/contact/bedrijfsgegevens/algemene-voorwaarden

  • De 'Waarde' geeft aan hoeveel strippen deze les kost.
  • De strippen die je aanschaft zijn maximaal 12 weken geldig vanaf de eerste boeking.
  • Bij blessures hanteren wij een eigen risico van 2 weken vanaf de datum dat je dit per mail hebt gemeld (louk@denzz.nu). De strippen die je daarna in verhouding overhoudt, kunnen worden bevroren. Mocht je helemaal stoppen dan geven wij geen geld terug.

Ga je op vakantie of kun je om een andere reden een tijdje niet komen, hou daar dan rekening mee bij het kopen van je strippen.

Deze strippenkaart is goedkoper dan een normale strippenkaart dus is er rekening mee gehouden dat je maximaal 2x niet kunt. Je betaald namelijk voor 10 lessen maar je krijgt er 12. Besluit je om niet meer te komen dan horen wij dat graag van je zodat we je account op non-actief kunnen zetten.

Mocht je iets niet begrijpen, mail, bel of app Louk dan even.

Louk Joris Mobiel: 06 48979545 E-mail: louk@denzz.nu

Buy now
Number of included units
Unlimited
Valid from
1st booking
Duration of validity
12 weeks
Booking rules
1 participation / week
Valid at
  • Kazerne12
Included activities
  • MINDFULL STRESS RELIEF YOGA TRAJECT
  • AERIAL STRESS RELEASE TRAJECT (besloten)

* All prices including VAT