AnurA on Earth

Starts on Friday, 29/10/2021
Price 59.00 €

Description:

Reconnection met je Lichaam Reconnection met je Hogere Zelf Reconnectuin met De Bron

Laat je inspireren en ontvang de benodigde activaties om jou volledig potentieel te unlocken en dit te gaan leven.

AnurA sluit de avond af met een zangmeditatie waarin je kunt baden en opladen in de frequentie doorgegeven vanuit de bron. Daar waar zij het kanaal mag zijn tussen het universum en jou.

Liefs AnurA

AnurA is de meditatiezangeres van Nederland. Geboren in Breda en kreeg hier de aardse naam, Tamara Puffer. Een vrouw met een missie. Ze is het kanaal tussen het universum en jou. AnurA vertaald frequenties vanuit de bron naar klank en zingt ze in de taal die is doorgegeven. Niet te begrijpen met je hoofd, maar komt rechtstreeks je hart binnen en is verstaanbaar voor je ziel. Ook wel lichttaal of zielentaal genoemd.

AnurA is de naam van haar missie. Haar kosmische naam. Betekent: 'het vrouwelijk licht'. Dit is ook wat ze belichaamd. Naar aarde brengt. Naar ons allemaal. Dat is haar missie. Het jou te laten ervaren, te laten herinneren hoe het goddelijke voelt. De bron van alles LIEFDE.

Je oorspronkelijke ZIJN te herinneren. Niet afhankelijk te zijn van externe factoren, maar het zelf te voelen, te weten en daarnaar te kunnen handelen. In overgave te leven vanuit je hart.


Trainer :

No picture available
Nancy

Dates:

DateTimeAddressTrainer
1.29/10/202119:00 - 21:30De Huisweid 9, 1749 EL WarmenhuizenNancy

* All prices including VAT