Yogavakantie naar Goa-India

Starts on Monday, 20/01/2025
Price 1,452.00 €

Description:

Kim en Jorine nemen je mee naar een fantastische plek in India: Patnem Beach in Goa. Alle geuren, kleuren en smaken van India zijn daar aanwezig. Door de Portugese achtergrond van Goa, heerst er een heel ontspannen en relaxte sfeer: strand, winkeltjes en heel veel restaurantjes op loopafstand. Een gezonde verse maaltijd kost overal maar een paar euro. Of wat dacht je van een verse fruit juice, of een smoothie... Ik kan je alle fijne plekjes wijzen!

De dagen zullen vroeg starten met een yogales in afwisselende stijlen. Afwisselend is er 's middags en/of 's avonds nog een yogales zodat je of een lekkere lange dag of 's avonds de tijd hebt om van Patnem Beach te genieten. Of op een scootertje de andere stranden in de buurt verkennen, of het stadje in voor winkeltjes, een Ayurvedische massage, kletsen met je medereizigers, op een terrasje zitten, een boek lezen, in een koffietentje zitten, met de hondjes op het strand spelen of lekker over zee staren en mijmeren... Ik kan nog wel even doorgaan!

Je logeert in een luxe cottage in een prive-kamer met eigen badkamer. De huisjes zijn ontworpen en gebouwd door vakmannen uit Kerala. De yogashala ligt onder een 500 jaar oude Banyan Boom. Op het oerwoud-achtige resort is een Ayurvedische spa en een restaurant. Maar in de nabije omgeving (allemaal makkelijk te voet) is er een overvloed aan keuzes; een verse en gezonde maaltijd kost maar een paar euro. Patnem Beach is een rustig strand terwijl er ook een gezellige sfeer heerst. De lokale bevolking beweegt tussen de (yoga) toeristen en elke dag biedt kansen op nieuwe en bijzondere ontmoetingen.

Data en prijsDe reis duurt 12 dagen en start op maandag 20 januari t/m vrijdag 31 januari 2025. De prijs is inclusief verblijf in luxe cottage en alle yogalessen. Als je eerder wilt aankomen en/of langer wilt blijven kan dat tegen een meerprijs van € 60 per nacht. Kom je samen en wil je een kamer delen (groot tweepersoonsbed) dan is er een korting van € 150 p.p. Stuur in dat geval even een mailtje.

Let op: Het ticket naar Goa en de transfer naar Patnem Beach zijn niet inbegrepen. Ik kan je alle informatie geven over vliegroutes (Mumbai + binnenlandse vlucht naar Goa) en een transfer voor je organiseren (ongeveer € 25, ook als je dat met 2 of 3 personen deelt). Wacht met vliegtickets boeken totdat het minimale aantal deelnemers (6) verzekerd is. Maximaal 14 personen.


Teacher :

No picture available
Kim

Dates:

DateTimeCityTeacher
1.20/01/202506:00 - 18:00Strijkviertel 26, 3454 PM UtrechtKim

Cancellations

Als deze reis niet doorgaat, krijg je altijd je geld terug. Zorg voor een eigen annuleringsverzekering als je zelf iets overkomt.

Tot 4 weken voor vertrek is er geen restitutie mogelijk.
Tussen 8 en 4 weken voor vertrek is er 50% restitutie mogelijk.
Tussen 12 en 8 weken voor vertrek is er 75% restitutie mogelijk.Een aanbetaling komt nooit in aanmerking voor restitutie.

* All prices including VAT