Starten met Yoga (Introductie workshop met gratis yoga proefmaand)

Starts on Sunday, 13/12/2020
Price 55.00 €

Description:

Introductieworkshop + 1 maand yoga uitproberen.

Een bewuste start Wil je (weer) beginnen met yoga?

Lifestyle Studio Dordrecht heeft een Yoga introductieprogramma ontwikkeld waarmee iedereen de eerste stap op het yogapad kan zetten.

Het programma bestaat uit een 2 uur durende workshop waarin Jolande van der Wal, eigenaresse van Lifestyle Studio Dordrecht, je meeneemt door de basis van yoga, je laat ervaren wat ademhaling, meditatie en de belangrijkste bewegingen zijn, zodat je weet waar het over gaat tijdens de volgende yogalessen. 

Tijdens deze workshop krijg je ook tips die je gaan helpen bij de keuze voor een yogavorm en docent en is er ruimte om vragen te stellen.

Bij het introductieprogramma hoort 1 maand yoga (Max 4 lessen) waarbij je alle lessen op het rooster mag uitproberen.

Wat komt er aan bod tijdens de introductieworkshop? Wat is yoga? Basis-ademhalingstechnieken Warming-ups en zonnegroeten Staande houdingen om kracht en evenwicht op te bouwen Achteroverbuigingen om de beweeglijkheid van de ruggengraat te vergroten en energie op te wekken Zittende houdingen, zoals vooroverbuigingen voor flexibiliteit en rust * Rustgevende eindhoudingen voor ontspanning .

Wat zijn de kosten? Introductieworkshop van 2 uur + 1 maand Yogales voor € 55

De voordelen van het introductieprogramma ✓ goed voorbereid van start met yoga ✓ alle basistechnieken uitgelegd ✓ persoonlijk advies over welke yogavorm en docent bij jou past ✓ 1 maand yogalessen uitproberen


Teacher :

No picture available
Jolande

Allround Yoga docente & Ontspanningstherapeute. Eigenaresse Lifestyle Studio Dordrecht


Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.13/12/202010:30 - 12:30Melkpoortje 1, 3311 TG DordrechtJolande

Cancellations

Tot 7 dagen voor aanvang kunt u deze workshop kosteloos annuleren.

* All prices including VAT