Yoga voor Zwangeren

1x per week. Beleef bewust je zwangerschap. Vanuit ontspannen overgave leer je te vertrouwen op de wijsheid van je lichaam, ook tijdens de bevalling.
65,00 / month
Runtime: 3 months
1 participation / week

Description

De cursus duurt minimaal 3 maanden. Instromen kan op elk gewenst moment tussen je 13e en 25e zwangerschapsweek, met uitzondering van partnerlessen. Je volgt de cursus vanaf het moment dat je instapt tot 2 weken voor je uitgerekende datum.

Elke maand is er een ander hoofdthema waar de fysieke, adem- en ontspanningsoefeningen omheen worden opgebouwd. Elke laatste les is een partnerles. De data van de partnerlessen staan vermeld op het lesrooster.

In principe volg je een vaste les per week, maar als je een keertje niet kunt komen, dan kun je altijd ruilen of op een later moment tijdens je zwangerschap de gemiste les inhalen (mits er plek is bij de les van je keuze).

Payment terms & cancellation

The first payment will be charged on 05/12/2023. Afterwards, you will be charged every 1 month.
It is always possible to cancel the membership within its cancellation conditions.
Otherwise, it will automatically be extended at the end of the current runtime by 1 month.
If you purchase your membership online, you can cancel it online in the membership details. If you buy the membership directly at the facility, the cancellation must be submitted in written form to the facility.
By completing the purchase you verify that you are at least 18 years old.

* All prices including VAT