Lichtmeditatie (met trataka)

Starts on Monday, 20/12/2021
Price 20.00 €

Description:

Vier het licht! 21 December is de kortste dag van het jaar. Vanaf deze datum worden de dagen langzamerhand weer langer, het licht komt terug in de wereld. Vanuit spiritueel perspectief ben je zelf ten diepste licht en verbind je je van hieruit met de wereld om je heen. Om het lengen van de dagen te vieren en het licht in jezelf te ervaren ben je van harte welkom bij deze speciale lichtmeditatie.

In deze les zoeken we de rust, concentratie en het licht in onszelf met enkele yoga- en ademoefeningen, gevolgd door een tratak-meditatie (Trataka) op een gheelampje. Dit gheelampje maak je zelf tijdens de les.

Trataka is zowel een reinigingsmethode voor de ogen, als een hulpmiddel om de concentratie te verhogen. De ogen reflecteren onze geest: is het denken onrustig, dan zijn de ogen ook onrustig. Door de ogen te reinigen van alles wat zich op het netvlies bevindt, en ze bewust een rustpunt te geven, wordt ook het denken rustiger. Vanuit deze innerlijke rust ontstaat innerlijke helderheid en inzicht. Het licht van buiten ontwaakt zo het licht in jezelf.


Trainer :

No picture available
Fianne Mulder

Dates:

DateTimeAddressTrainer
1.20/12/202119:00 - 21:00Hoogstraat 29, 3011 PE RotterdamFianne Mulder

Cancellations

Kostenloos te annuleren tot 48 uur voor aanvang van de workshop. Bij annulering binnen 48 uur voor de start van de workshop wordt het volledige bedrag in rekening gebracht

* All prices including VAT