Reis door chakra's - mini retreat

Starts on Saturday, 30/12/2023
Price from 72.50 €

Description:

Een reis door de chakra’smet yin yoga, yoga nidra en etherische olie

Voel je welkom op dit prachtige mini retreat zo vlak voor de jaarwisseling. We maken een reis naar binnen met onder andere yin yoga, etherische olie en yoga nidra. Die reis naar binnen gaat langs (en door) de chakra’s en wordt ondersteunt met klanken, inspiratiekaarten en reiki. Leuk extraatje is dat je van elk chakra een olieroller mee naar huis krijgt!

Deze middag gaat je mooie inzichten brengen en helpt je bewust de overgang te maken naar een nieuw jaar.

- je komt volledig tot rust door de yin en yoga nidra- je ontvangt verdieping over de chakra’s gecombineerd met yin yoga en ontdekt hoe de thema’s die hierbij horen op dit moment in jou resoneren. Wat mag mee het nieuwe jaar in, wat krijgt extra zorg en aandacht in jezelf en wat mag je loslaten?- we werken met etherische olie die jou in deze reis gaan verdiepen. Je krijgt 7 olierollers om te gebruiken tijdens dit retreat en je neemt ze mee naar huis. Dus van elk chakra heb je dan een olieroller.- reiki, inspiratiekaarten, klanken zijn extra elementen die je ondersteunen. Ze brengen daarnaast heling en inzichten- je wordt verwend met een heerlijke homemade snack. Daarnaast staat er de hele dag thee, dadels, noten en fruit voor je klaar.

De middag is inclusief:

  • Yin yoga
  • Yoga nidra
  • Meditatie
  • Reiki
  • Journalling
  • Onbeperkt thee, dadels, fruit en noten
  • Homemade snack
  • Journal boekje
  • Cadeautje: de 7 chakra’s in olierollers

ReikiIk werk met reiki energie en zal dit op verschillende manieren inzetten. Ik reinig de ruimte en zet een groepsintentie met reiki. Ik geef reiki op afstand en soms kom ik langs en ontvang je reiki via handoplegging. Wil je dit liever niet, dan kun je mij dat uiteraard laten weten en dan sla ik je over.

Homemade snackJe krijgt een gezonde homemade snack en er is onbeperkt thee, dadels, fruit en noten tot je beschikking. Kortom, je wordt deze middag helemaal in de watten gelegd. Je gaat opgeladen en met hernieuwde energie weer naar huis.

Klank en inspiratiekaartenIk neem verschillende instrumenten en inspiratiekaarten mee ter ondersteuning van de reis tijdens deze middag. De klanken komen voorbij tijdens de yin houdingen en meditatie. De inspiratiekaarten kun je elk moment kiezen, net wanneer je aangetrokken wordt tot een kaart. Echt heel mooi om zo je intuïtie in te zetten en daarmee te oefenen.

Workshop gaat door bij min 6 deelnemers


Teacher :

Marloes

Dates:

DateTimeCityTeacher
1.30/12/202313:30 - 17:30Pomonaplein 49 A, 2564 XS Den HaagMarloes

Cancellations

Annuleren van je aanmelding kan alleen via email

Hieraan zijn altijd kosten verbonden
Bij annuleren :
– binnen 2 weken voor de workshop, ontvang je geen restitutie
– tussen 2-3 weken voor de workshop, geldt een terugbetaling van 25%
– tussen 3-4 weken voor de workshop, geldt een terugbetaling van 50%
– langer dan 4 weken voor de workshop, geldt een terugbetaling van 75%

* All prices including VAT