AcroYoga met Bart Bendie

Starts on Tuesday, 09/08/2022
Price 30.00 €

Description:

In deze Acroyoga workshop neemt Bart je mee op een ontdekkingsreis door je denken en handelen. De combinatie van een vleugje acrobatiek samen met een dosis yoga en een toefje Thai-massage zorgt ervoor dat jij de flexibiliteit tussen je oren ontdekt als je de ontwakende kracht in je lichaam begint te ervaren.

De houdingen die we gaan verkennen zien er, in eerste instantie, verraderlijk eenvoudig uit. Doordat je ondersteboven hangt zul je gaan ontdekken dat je hersenen ineens moeite hebben met de meest eenvoudige opdracht. ‘Strek je rechterbeen’ wordt ineens iets waar je echt over na moet denken.

Toch blijkt bij het zelf proberen, dat wat er soms als onmogelijk uitziet op een foto, best uitvoerbaar is. Door in je eigen lichaam bepaalde spiergroepen te trainen om samen te werken, maakt dat een zware last ineens verbluffend eenvoudig te tillen is. Als dan het vertrouwen langzaam groeit en de randjes van de comfortzone worden verschoven, dan ontstaat er magie.

Als jij graag verbinding maakt met je medemens en openstaat om op een speelse manier je lichaamsbewustzijn te kietelen, dan wil je deze workshops zeker niet missen. Op een veilige, maar onbegrensde manier lekker ravotten met je soortgenoten zorgt niet alleen voor inzicht en groei, maar ook voor verzadigde lachspieren.

Acroyoga: Je hoeft geen supermens te zijn om nieuwe mogelijkheden van je lichaam te ontdekken. Het contact met je medemens zorgt ervoor dat je nieuw contact maakt met jezelf. Waar je misschien alleen verschijnt, maar beslist met nieuwe vrienden verdwijnt. Een speeltuin voor alle leeftijden en alle niveaus.

Wil je meer weten over Bart? Klik dan gerust even verder: https://bendie.eu/over-bendie/


Cancellations

Wil je je uitschrijven voor een workshop, retreat in de studio of training*, dan kun je dit kosteloos doen tot 7 dagen voorafgaand aan de activiteit. Wil je je binnen deze termijn uitschrijven? Stuur dan een e-mail naar info@novayoga.nl en houd rekening met de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Bij opzegging binnen 6-4 dagen voorafgaand aan een workshop, retreat in de studio of training, wordt 25% van het totaal bedrag van de workshop of training in rekening gebracht.
  • Bij opzeggingen binnen 4-2 dagen voorafgaande aan een workshop, retreat in de studio of training, wordt 50% van de totaalbedrag in rekening gebracht.
  • Het volledige bedrag wordt in rekening gebracht bij opzeggingen binnen 48 uur voorafgaand aan een workshop, retreat in de studio of training.

*Teacher trainings hebben afwijkende annuleringsvoorwaarden.

* All prices including VAT