Cursus Salsa Advanced Techniques Okt

Time card
115,00

Description

Hey,

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent tot onze danslessen!

Je hebt de intermediate niveau afgerond, Masters van de Salsa. Ontwikkel je dansen met mede-enthousiastelingen iedereen in dit niveau is klaar voor het echte werk!

Doe mee en leer variaties van vele combinaties, leer en ontwikkel nieuwe technieken. Dans mee tot in de late uurtjes!

La Bodeguita maakt gebruik van de Fitmanager app, hiermee heeft u een goed overzicht van alle lessen die u kunt volgen en kunt u zien waar u al voor ingeschreven staat. Meld u altijd voorafgaand de les aan via Fitmanager. Middels deze app houden wij de registraties bij. Wij verzoeken u dan ook graag om uw account te activeren en hier gebruik van te maken.

Wordt lid! Wij hebben speciaal voor alle cursisten, Facebook groepen aangemaakt. Stuur ons een verzoek om lid te worden, zodat u op de hoogte blijft van al het nieuws. Dit kunt u doen door te klikken op de volgende link: https://www.facebook.com/pg/LaBodeguitaNL/groups/

Ben jij een echt feestbeest? Naast de online video’s die op de Facebook groepen van uw niveau staan, bezorgt La Bodeguita ook vrije dansavonden. Wij organiseren iedere donderdag en vrijdag Salsa, Bachata en Kizomba feesten. Hiervoor is de Facebook Party groep aangemaakt, zodat u samen feestjes kunt plannen of kunt gaan carpoolen. Ook als u houdt van congressen en workshops is deze groep ook zeker een aanrader!

Buy now
Number of included units
Unlimited
Valid from
24/10/2022
Duration of validity
8 weeks
Booking rules
-
Valid at
  • La Bodeguita
Included activities
  • Salsa Advanced Techniek okt

* All prices including VAT