Lead from Within - Workshop persoonlijk leiderschap

Price from 0.00 €

Description:

Workshop persoonlijk leiderschap 

coaching | ontspanning | verbinding | inzicht | expressie | energie 

Tijdens de Lead from within workshop stap je uit je dagelijkse beslommeringen om stil te staan bij jezelf en het pad dat je bewandelt. Je maakt bewust tijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ontdekt hoe je kunt leven van binnen naar buiten. Zodat je jouw balans vindt en helder krijgt welke stappen je kunt zetten om te leven in overeenstemming met wie je van binnen bent. De workshop is een beetje zoals een coaching sessie. Maar dan in de bedding van een kleine groep gelijkgestemden. 

We werken in de workshop met hoofd, handen en hart. Naast coachingsoefeningen kun je yoga en ontspanningsoefeningen verwachten én creatieve oefeningen; bijvoorbeeld intuïtief schrijven of vrij bewegen op muziek. 

Iedere Lead from within workshop is een beetje anders. Wat altijd hetzelfde is, is de ruimte om te delen wat er op je hart ligt. Soms omdat je iets kwijt wilt, soms omdat je jouw enthousiasme wilt delen. Met elkaar creëren we een oordeel loze ruimte waarin je kunt reflecteren op jezelf en nieuwe inzichten en energie op kunt doen. 

We werken daarbij altijd met de fasen van het jaar en de energie en thematiek die daarbij hoort. Zo verbind jij je met je natuurlijke flow. 

De Lead from within workshop zijn toegankelijk voor iedereen die vanuit een open blik met zijn persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga of andere zaken. Je kunt een enkele keer meedoen of vaker, zodat je als het ware een persoonlijk groei traject aangaat. Na de drop-in class is er de mogelijkheid voor een persoonlijke coaching sessie. Hieronder lees je er meer over. 

Lead from within is voor jou als je: 

✓ Aan de slag wilt met jouw persoonlijke ontwikkeling 

✓ Openstaat voor reflectie & nieuwe inzichten 

✓ Inzicht wilt krijgen in je (belemmerende) patronen en kwaliteiten 

✓ Wilt ontdekken waar je nu écht blij van wordt en wat je volgende stap is 

✓ Verbinding wilt maken tussen hoofd en hart 

✓ Klaar bent voor de volgende stap van groei 

✓ Toe bent aan een moment voor jezelf 

✓ Tools zoekt om in balans te komen 

✓ Meer vrijheid in je leven wilt  Extra optie: boek jouw persoonlijke coaching sessie voor meer verdieping 

Aansluitend op de Lead from within workshop kun je een extra 1:1 coaching sessie boeken. In deze coaching sessie reflecteren we op d inzichten die je tijdens de les hebt opgedaan en is er tijd om dieper op jouw thema’s en specifieke vragen in te gaan. 

Investering: voor de coaching sessie van 1 uur betaal je slechts €89,50 ex btw (reguliere prijs €149 ex btw). Dit tarief geldt exclusief voor deelnemers van Lead from within. 

Let op: aansluitend op de workshop is er plek voor maximaal 1 persoon. Wil je op een andere dag een coaching sessie boeken, stuur dan een mailtje naar info@podiumvoorjehart.nl

Voor wie 

Als jij aan de slag wilt met je persoonlijke ontwikkeling, dan is Lead from within iets voor jou. 

Investering 

€45,- (earlybird €42,50 tot 17 februari ) 

Wanneer; 

Zaterdag 2 maart 2024 

Tijd 

13:00 – 15:00u (inloop 12:45) 

Waar 

BASE for Stability - Tuinwijk P.C. Borstraat 13 te Utrecht 

Door wie: 

Kirsten van den Berg | Podium voor je hart Wil je meer informatie, mail ons! info@baseforstability.nl


Cancellations

72 uur voor aanvang workshop is deze kosteloos te annuleren

* All prices including VAT