Yin Yoga XL + Massage + Yoga Nidra

Starts on Tuesday, 29/11/2022
Price 39.95 €

Description:

Dinsdag 29 november kan je bij NovaStrada genieten van een heerlijke uitgebreide Yin Yoga sessie met een Massage en Yoga Nidra!

De yoga strekkingen bij de yin maken de spieren en gewrichten soepel en sterk, brengen energiebanen beter in balans, werken aardend en geeft en gevoel van innerlijke rust en meer ruimte in het lichaam. Het activeert de bloedsomloop en het lymfesysteem en verbeterd de algehele vitaliteit.

Yoga massage is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest een geheel zijn. Lichamelijke klachten kunnen ontstaan door emoties en stress en vice versa. Yoga massage laat de energie weer door het lichaam stromen.

Tijdens de Yoga Nidra zetten we een intentie en leggen we de focus op loslaten en ontspannen. Wat laat jij los? En waar wil jij de komende tijd naartoe. In ontspannenheid en met een positieve mindset bereik je wat je wilt bereiken.

Deze workshop wordt gegeven door Lisa Schuur van Yoga Studio YogaLos. Naast Yoga docent en fysiotherapeut is Lisa docent bij de yogaopleiding van Rond van der Post en heeft ze een succesvolle yogastudio. Ze heeft vele jaren ervaring en organiseert o.a. Yogaretraite ’s in binnen en buitenland.

Laat je lekker in de watten leggen en geniet van de Yin Yoga XL workshop.


Teacher :

Lisa Schuur

Tijdens mijn eerste echte yogaretraite in Thailand in 2006 werd mijn passie voor yoga geboren. Sindsdien volgden er lessen, workshops en retraites in binnen-en buitenland. Op Bali heb ik een Yoga Teacher Training (RYT-200) gevolgd en ben ik een geregistreerde yoga docent bij de Yoga Alliance. Daarnaast heb ik de 3-jarige yogaopleiding bij Ron van der Post afgerond. In de yoga ben je nooit uitgeleerd, het blijft altijd enorm interessant en er is altijd meer verdieping mogelijk. Nog steeds volg ik regelmatige workshops, lessen en ga ik naar retraites om verdieping te blijven zoeken. Mijn lessen zijn actief, uitdagend en dynamisch. Ik zal je laten voelen dat je fysiek meer kan dan je denkt, waardoor je uiteindelijk ook merkt dat dit effect heeft op het mentale aspect. Je wordt sterker fysiek en mentaal!


Dates:

DateTimeCityTeacher
1.29/11/202211:00 - 13:30Vlasveen 34, 9301 PT RodenLisa Schuur

Cancellations

Je kan tot 1 week voor aanvang van de workshop kosteloos annuleren.

* All prices including VAT