Yoga Bootcamp

Starts on Saturday, 30/04/2022
Price 17.50 €

Description:

Workshop: Yoga Bootcamp

Speciaal voor de Oekraïne benefiet week komt Jos van der Boogh op 30 april een workshop “Yoga Bootcamp” geven.

Tijdens deze, bij mooi weer, buiten workshops kan je jezelf uitdagen en zorgen voor een fysieke en mentale boost.

De workshop is een combinatie van fysieke inspanning en bewustwording (mindfulness). Met dynamische en ontspannen yoga houdingen zorgen we voor een fijne Yoga practice waar je vol energie bij vandaan gaat.

Iedereen kan en mag mee doen, van jong tot oud en van topsporter tot niet-sporter. Ook met eventuele beperking of blessure kan je waarschijnlijk gewoon mee doen. We bieden diverse mogelijkheden aan zodat het toegankelijk is voor iedereen.

De opbrengst gaat voor 100% naar vrouwen in Oekraïne.

Over de docent: Mijn naam is Jos van der Boogh, voormalig militair sportinstructeur bij de koninklijk landacht en tegenwoordig zelfstandig trainer en coach. Mijn passie is het begeleiden, trainen en coachen van mensen die het beste willen halen uit hun leven.

Fysieke en mentale trainingen zijn essentieel om de beste versie van jezelf te worden. Yoga en mindfulness is daarbij een ontzettend goed middel om bewuster te worden van je eigen lichaam, mentaliteit en algehele gezondheid.

Tot dan! Jos

**Hulp voor Oekraïense vrouwen en hun kinderen!

Iedereen krijgt de gebeurtenissen in Oekraïne mee, vele gezinnen zitten in benarde situaties door deze vreselijke oorlog. Yogacentrum NovaStrada wil graag iets betekenen voor deze gezinnen. In samenwerking met Joost en Liana’s Yoga Studio ‘Healthy Yoga’, organiseren we een Benefietweek voor hulp aan Oekraïense vrouwen en hun kinderen. De opbrengsten van de donaties gaan voor 100% rechtstreeks naar hen toe.

Liana, zelf Oekraïense, is sinds augustus 2021 verbonden met 2000 Oekraïense vrouwen in een online Health Community. Deze vrouwen zitten met hun kinderen ineens middenin de oorlog, sommigen zonder huis & zonder geld en kunnen bijvoorbeeld geen onderdak, medicijnen of luiers kopen of simpelweg hun simkaart niet opwaarderen om contact te zoeken met de familieleden in nood elders in het land.

Via de oprichter van dit netwerk worden al vele vrouwen in acute financiële nood geholpen. De berichten van donaties worden transparant gedeeld en in dankbaarheid ontvangen. Het is ontroerend om te lezen.

Alle mogelijke hulp is meer dan welkom. Hoe meer mensen er deelnemen, des te meer we direct iets kunnen betekenen in deze ernstige situatie.

Het delen van deze actie wordt enorm gewaardeerd !   **


Teacher :

Jos

Precies 10 jaar geleden ben ik begonnen met werken in de sportbranche. Gedurende deze tijd heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het geven van sportlessen, in het leidinggeven, in coachen en begeleiden van sporters en andere doelgroepen. De sportlessen die ik de afgelopen jaren heb gegeven zijn zeer divers. In 2011 ben ik begonnen met de opleiding sport & bewegen in Groningen. Al snel kwam ik er achter dat de sportbranche perfect aansluit op mijn ambities. Tijdens deze opleiding ben ik skileraar, fitnessinstructeur en personal trainer geworden. Het door ontwikkelen bleef bij mij kriebelen. Daarom ben ik, na vele zware selecties, bij Defensie gestart bij de onderofficierenopleiding van de Koninklijke Militaire School (KMS). Na ongeveer een jaar werd ik sergeant bij de Koninklijke Landmacht en ging ik aan de slag als militair sportinstructeur. Bij defensie kreeg ik de kans om een 200 uur Asthtanga yoga opleiding te doen bij Johan Noorloos van de nieuwe yogaschool in Amsterdam. Deze Asthtanga Yoga opleiding is erkend door de Yoga Alliance. RYT is het internationale keurmerk voor yogaleraren.


Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.30/04/202210:00 - 11:30Vlasveen 34, 9301 PT RodenJos

* All prices including VAT