Kinderyoga voor kids tussen de 7 & 12 jaar.

Starts on Saturday, 23/10/2021

Description:

In de maand oktober doen we mee met “Oktober kindermaand”. Je mag op deze dag gratis en vrijblijvend komen kennismaken met Kinderyoga!

Kinderyoga is vooral leuk om te doen en het werkt ontspannend.

Kinderen komen steeds meer onder prestatiedruk te staan. Om lichaam en geest in balans te houden kan yoga een uitkomst zijn. Bij Kinderyoga gaat het er om de kinderen handvatten aan te reiken om bij zichzelf te kunnen blijven na alle indrukken van buitenaf. Dat is van belang voor kinderen van deze tijd.

Tijdens de les wisselen souplesse, kracht en evenwicht in fysiek en mentaal opzicht elkaar af. Er zijn dynamische bewegingsmomenten en rustmomenten.

De Yogahoudingen worden op speelse wijze, door middel van muziek of verhalende vorm aangeboden, zodat het aansluit bij de belevingswereld van het kind.

Ademoefeningen en zintuigen prikkelen spelen een belangrijke rol. In de niet-competitieve sfeer kunnen kinderen hun gevoelens en fantasie naar voren brengen en zichzelf zijn.


Teacher :

Nadine van Loon

Mijn naam is Nadine, ik ben altijd aan het dansen en sporten en al heel vroeg wist ik dat ik kinderen wilde en was ik geïnteresseerd in alles wat te maken had met zwangerschap en bevallingen (en ik ben trotse moeder van 2 meiden en 2 jongens). Jaren heb ik op allerlei soorten dans gezeten en de laatste jaren mijn hart verloren aan de semi-contact sport; taekwondo (wat ik een erg danserige zelfverdediging vind) en natuurlijk yoga. Ik beleef veel plezier aan het lesgeven aan verschillende personen die bij mij yogalessen volgen. Mijn lessen zijn behalve een fysieke uitdaging, goed uitgelijnd staan in een pose en eventueel de band tussen moeder en kind versterkend, ook je eigen inzichten/gevoelens/ ont stressen en ontspanning heel belangrijk. Het doen stromen van je levensenergie, je adem .


Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.23/10/202111:00 - 12:00Vlasveen 34, 9301 PT RodenNadine van Loon

Cancellations

Graag tijdig afmelden bij afwezigheid.

* All prices including VAT