Kinderyoga voor kids tussen de 7 & 12 jaar.

Starts on Saturday, 23/10/2021
Price from 690.00 €

Description:

In de maand oktober doen we mee met “Oktober kindermaand”. Je mag op deze dag gratis en vrijblijvend komen kennismaken met Kinderyoga!

Kinderyoga is vooral leuk om te doen en het werkt ontspannend.

Kinderen komen steeds meer onder prestatiedruk te staan. Om lichaam en geest in balans te houden kan yoga een uitkomst zijn. Bij Kinderyoga gaat het er om de kinderen handvatten aan te reiken om bij zichzelf te kunnen blijven na alle indrukken van buitenaf. Dat is van belang voor kinderen van deze tijd.

Tijdens de les wisselen souplesse, kracht en evenwicht in fysiek en mentaal opzicht elkaar af. Er zijn dynamische bewegingsmomenten en rustmomenten.

De Yogahoudingen worden op speelse wijze, door middel van muziek of verhalende vorm aangeboden, zodat het aansluit bij de belevingswereld van het kind.

Ademoefeningen en zintuigen prikkelen spelen een belangrijke rol. In de niet-competitieve sfeer kunnen kinderen hun gevoelens en fantasie naar voren brengen en zichzelf zijn.


Teacher :

Nadine van Loon

Mijn naam is Nadine, ik ben sinds ik kon lopen al aan het dansen geweest. Op allerlei soorten dans gezeten als kind en volwassene. De laatste jaren veel martial art beoefend (Taekwon-Do). Inmiddels geef ik allerlei vormen van yoga. In mijn lessen zorg ik voor je veiligheid en goede uitlijning van je ledematen en dat alle spieren goed aanbod komen. Een stukje verdieping van je eigen kunnen is goed mogelijk en een grap ter ontspanning. Rustig opbouwend met vaak klein stukje meditatie, om stil te staan bij de ademhaling met een bepaalde techniek dat komt voor in mijn yogalessen. In verschillende poses staan die dan dynamisch of juist statisch worden ver volbracht. Het doen stromen van je levensenergie maar zeker ook je eigen inzichten/gevoelens/ontstressen en ontspanning zijn heel belangrijk. Ik geef verschillende vormen Yoga. Met name Hatha Yoga,, Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Restorative Yoga, Slow flow Yoga Kinder Yoga, Stoel/senioren Yoga, ZwangerschapsYoga, Mama baby Yoga en Aerial Yoga. Zie je graag op een yogales Namaste


Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.23/10/202111:00 - 12:00Vlasveen 34, 9301 PT RodenNadine van Loon

Cancellations

Graag tijdig afmelden bij afwezigheid.

* All prices including VAT