Ouder & Kind Yoga voor Kids van 4 t/m 6 jaar

Starts on Saturday, 09/10/2021
Price from 5.00 €

Description:

Op 9 oktober doen we mee met “Oktober kindermaand”. Je kan dan samen met een ouder of grootouder mee doen met de Ouder & Kind Yoga.

De herfst geeft prachtige kleuren. In het bos ruikt het naar vochtige aarde. En er is van alles op de grond te vinden. Bladeren, kastanjes, eikels e.d. zijn door de natuur losgelaten. Wat de natuur loslaat kunnen wij gebruiken om ons weer te verbinden met elkaar en met onszelf. Samen spelen, lekker bewegen en heerlijk ontspannen. Dat is wat we in een yogales doen. Doe je mee?

Informatie voor ouders: Er kan pas losgelaten worden als er vertrouwen is. Met Ouder & Kind Yoga wordt spelenderwijs gewerkt aan de basisveiligheid die allereerst door ouders wordt gegeven. Daarnaast helpt het kinderen om zelf kracht en stevigheid te ontwikkelen.

De bijeenkomst is van 10:00 tot 11:00. Per ouder kan er 1 kind meekomen.


Teacher :

Diana Gjaltema

Als leerkracht op een basisschool beleef ik veel plezier in het werken met kinderen. In mijn eigen praktijk ‘De Kleine Yogi’ kan ik dit op een mooie manier combineren met mijn passie voor yoga. Bij NovaStrada geef ik de Hatha Flow aan volwassenen en ook hierin kan ik veel van mijn passie kwijt. Niet alleen probeer ik tijdens mijn les mensen de heilzame werking van yoga te laten ervaren dmv oefeningen en visualisaties maar ik probeer ook altijd iets mee te geven. Dat kan bijvoorbeeld zijn een verbinding met de seizoenen of ons eigen lichaam.


Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.09/10/202110:00 - 11:00Vlasveen 34, 9301 PT RodenDiana Gjaltema

Cancellations

Je kunt tot 2 dagen voor de workshop kosteloos annuleren. Je krijgt bij annulering via Eversports het bedrag terug gestort op je rekening.

* All prices including VAT