Stoelyoga en dans docententraining

Starts on Monday, 27/03/2023

Description:

Een dagtraining voor yoga/pilatesdocenten, fysiotherapeuten, zorgaanbieders, activiteitenbegeleiders, beweegagogen en andere beweegspecialisten die als waardevolle aanvulling te gebruiken is binnen hun werk of voor andere doeleinden. Deze mooie bijscholing leert je hoe je yoga en dans leert geven op en rond de stoel. Je leert hoe je de yogahoudingen vertaalt op en rond de stoel en hoe je dans en muziek kunt integreren tijdens je les. Deze bijscholing kun je bv. inzetten tijdens je beweeglessen in een zorghuis of tijdens je stoelyogalessen of andere lessen met gebruik van een stoel. Stoelyoga is zeer geschikt als je niet meer kunt deelnemen aan een gewone yoga les door bv. een fysieke beperking. Wanneer je ook nog het magische middel dans en muziek toevoegd gaat een les al snel vanzelf en is een inspirerende les een feit! Ervaar het zelf tijdens deze bijscholing en til je lessen en je werk naar een hoger niveau! Ik wil je graag kennis laten maken met deze mooie combinatie. Je ervaart livelessen en je gaat samen met de andere deelnemers aan de slag met praktijkopdrachten. Het is een pré als je kennis hebt van het lesgeven in yoga en dans, maar niet vereist. Voorbereiding dmv yoga- en danslessen volgen en/of video- en literatuurmateriaal bekijken kan het volgen van de training vergemakkelijken.

De bijscholing is in de sfeervolle yoga studio van Yoga Ginneken in Breda. ( Viandenlaan 3, 4835 EG, Breda ) De kosten van de dagtraining zijn 195 euro ex. BTW inclusief certificaat, uitgebreide syllabus, met meer dan 100 stoelyogahoudingen, theorie, dans en muziekinspiratie, video voorbeeldlessen, ademhalings , meditatie en massageoefeningen. Plexus zorgt voor koffie, thee, water en snacks en je verzorgt je eigen lunch.

Parkeren van de auto kan gemakkelijk en kosteloos op het terrein van Gemeenschapshuis Vianden en op het Schoolakkerplein op 100m loopafstand. Fietsen kunnen in de daarvoor bestemde fietsenrekken op het terrein worden geplaatst.


Cancellations

Annuleren is uitsluitend mogelijk bij blessures of andere klachten/redenen. Hiervoor dien je contact op te nemen via Plexus..

Je kunt de training schriftelijk via email annuleren tot en met 7 oktober 2022. Daarna is geen restitutie meer mogelijk. De training gaat door met min. 4 deelnemers.

* All prices including VAT