Stoelyoga en dans docententraining

Starts on Saturday, 19/02/2022
Price from 223.85 €

Description:

Een dagtraining voor yoga/pilatesdocenten, fysiotherapeuten, zorgaanbieders, activiteitenbegeleiders, beweegagogen en andere beweegspecialisten die als waardevolle aanvulling te gebruiken is binnen hun werk of voor andere doeleinden. Deze mooie bijscholing leert je hoe je yoga en dans leert geven op en rond de stoel. Je leert hoe je de yogahoudingen vertaalt op en rond de stoel en hoe je dans en muziek kunt integreren tijdens je les. Deze bijscholing kun je bv. inzetten tijdens je beweeglessen in een zorghuis of tijdens je stoelyogalessen of andere lessen met gebruik van een stoel. Stoelyoga is zeer geschikt als je niet meer kunt deelnemen aan een gewone yoga les door bv. een fysieke beperking. Wanneer je ook nog het magische middel dans en muziek toevoegd gaat een les al snel vanzelf en is een inspirerende les een feit! Ervaar het zelf tijdens deze bijscholing en til je lessen en je werk naar een hoger niveau! Ik wil je graag kennis laten maken met deze mooie combinatie. Je ervaart livelessen en je gaat samen met de andere deelnemers aan de slag met praktijkopdrachten.

De bijscholing is in de sfeervolle yoga studio van Yoga Ginneken in Breda. De kosten van de dagtraining is 185 euro ex. BTW inclusief certificaat, uitgebreide syllabus, met meer dan 100 stoelyogahoudingen, theorie, dans en muziekinspiratie, video voorbeeldlessen, ademhalings , meditatie en massageoefeningen. Ik zorg voor koffie, thee, water en snacks en je verzorgt je eigen lunch.

Er is gratis parkeergelegenheid op 10 min. loopafstand van de locatie. In de pauze kun je heerlijk genieten van de Ginnekenmarkt met gezellige terrasjes.


Teacher :

Paulinka

Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.19/02/202209:30 - 17:30Viandenlaan 3, 4835 EG BredaPaulinka

Cancellations

Annuleren bij Covidklachten. Je kunt dan eenmalig in een andere training inhalen.

Annuleren tot en met 14 februari, daarna is restitutie niet meer mogelijk

De cursus gaat door bij min. 4 en max. 10 deelnemers.

* All prices including VAT