RESTART 2.0 Summer Edition 3x per week

Time card
199,00

Description

RESTART 2.0 ‘Summer Edition’ is het vervolg op het 6 weken RESTART programma. Dit nieuwe 4 weken programma is next level! We combineren onze kracht, cardio en pilates principes tot uitdagende workouts voor nog meer kracht, vetverbranding en slank getonede spieren. Let op: dit programma is niet voor beginners.

Inhoud programma

Je sport 4 weken, 2 of 3 keer per week met een vaste groep. Tijdens de trainingen bepaal je je eigen gewichten en tempo maar om een fantastisch resultaat te behalen verwachten wij natuurlijk wel dat je je 100% inzet! De trainingen worden gegeven door Carmen en Anniek.

RESTART trainingen

Een RESTART training duurt 75 minuten. Full Body workouts met onze key elementen Strenght, Cardio & Pilates. We verhogen iedere week de weerstand en de intensiteit om het maximale resultaat te behalen. Na 4 weken voel je je krachtig en fit, zowel fysiek als mentaal.

Trainingsmomenten

Je traint samen met je RESTART groep en je bent altijd verzekerd van je plekje. Je kunt kiezen voor 2 of 3 trainingen per week op één van de onderstaande momenten. Dit mag zelfs per week verschillen. Je dient je van te voren aan te melden voor een training via onze app.

Maandagavond om 20:00 uurWoensdagavond om 19:00 uurZaterdagochtend 09:00 uur

Kosten

2x per week, investering is €149,-3x per week, investering is €199,-

-----------

Ben je al lid en wil je meedoen? Dan heb je 2 opties:

– je behoud je abonnement en krijgt een korting van €49,-
– je pauzeert of beëindigd je abonnement en betaald de reguliere prijs

Ben je lid en wil je deelnemen dan mag je ons mailen op info@calipsostudio.nl met jouw keuze. Je ontvangt dan via de mail een aparte aanmeldlink.

Buy now
Number of included units
Unlimited
Valid from
1st booking
Duration of validity
4 weeks
Booking rules
3 participations / week
Valid at
  • CALIPSO STUDIO
Included activities
  • RESTART

* All prices including VAT