XL Breathwork Special

Starts on Sunday, 16/06/2024
Price 15.00 €

Description:

Met verbonden adem gaat je lichaam mee in een natuurlijke flow, dit zorgt ervoor dat je fysiek, mentaal en emotioneel in je kracht komt. Je ervaart diepe rust en verbinding met jezelf.

Breathwork is een actieve, efficiënte en effectieve techniek die je helpt om van je 'monkey mind' afstand te nemen, een andere staat van bewustzijn te ervaren en jou naar een diepere staat van verbondenheid te brengen. Het is een combinatie van zachte bewegingen en verschillende ademhalingspatronen gericht op:

  • Vermindering van stress en spanning
  • Gevoel van openheid, vrede, liefde, dankbaarheid, helderheid, verbondenheid
  • Loslaten van trauma's en mentale, fysieke en emotionele blokkades
  • Loslaten van angsten, depressie, verdriet en boosheid
  • Diepe inzichten in jezelf, je leven, werk, privé, relaties

Het mooie aan Breathwork is dat het helemaal natuurlijk is. Je gebruikt je eigen adem en geeft de controle over aan je eigen lichaam. Toegankelijk voor iedereen, geen ervaring vereist.


Teacher :

Rohalt van den Hoogen

Hoi, mijn naam is Rohalt van den Hoogen. Sinds een aantal jaren geïnspireerd door de kracht van de adem. Naast een drukke baan in de professionele verlichtingsindustrie werd het in 2016 tijd voor wat verlichting in mijn eigen leven. Deze verlichting en rust vond ik in de adem. Na wat toen bleek zelf jaren met een disfunctionele adem te hebben rond gelopen, opende zich een nieuwe wereld. De kast vulde zich al snel met alle vindbare literatuur. Diverse trainingen en ademreizen in binnen- en buitenland volgde. Na al deze mooie momenten kwam de stap naar opleiding. Ik zie de adem als een krachtige tool die wij op elk moment van de dag in kunnen zetten. Of het nu gaat om een krachtige interventie ademhaling of een rust en herstel ademhaling. Waar je ook gaat waar je ook bent, jouw adem weet de weg.


Dates:

DateTimeCityTeacher
1.16/06/202416:00 - 17:30Bordeslaan 475, 5223 MP 's-HertogenboschRohalt van den Hoogen

* All prices including VAT