1-daagsecursus Pilates essentials kleine bal en lange weerstandsband

Startet am Saturday, 14/10/2023
Price 125.00 €

Description:

Pilates Essentials is een 1-daagse cursus waarbij je les leert geven met materialen. Zoals de kleine bal, magic circle, gewichtjes, elastieken, balansbord, grote bal etc. Deze cursusdag is geschikt voor je als je met de opleiding pilatesmat 1 en of 2 bezig bent of afgerond hebt, of als je al pilatestrainer bent en graag met Essentials wilt gaan werken tijdens je lessen.

De pilates bal is een zachte kleine bal die ideaal is om te gebruiken bij pilates lessen. Hierdoor kun je ondersteuning ervaren bij oefeningen of maak je juist oefeningen uitdagender doordat de bal weerstand biedt. Zo is de kleine bal te gebruiken als steun onder het hoofd of in de onderrug of bijvoorbeeld tussen de knieën, enkels of handen. De pilates bal is daarnaast ook ideaal voor bekkenbodemoefeningen.

De lange weerstandsband is een handig attribuut dat weinig plek inneemt en makkelijk in de les in te zetten is. Het kan oefeningen makkelijker en zwaarder maken. Ook ideaal te gebruiken voor stretchoefeningen.

Na deze dag kun je: – een goede lesopbouw maken met essential – klanten bewust maken van hun eigen houding, ademhaling en manier van bewegen – zelf variaties toepassen in je lessen – je aanbod verbreden om het voor jouw klanten leuk, helpend en gevarieerd te houden – de klant de juiste techniek aanleren icm essential – extra klanten aantrekken


Trainer :

No picture available
Alet

Docent opleidingen


Dates:

DateTimeCityTrainer
1.14/10/202310:00 - 16:00Wilhelminalaan 13, 7433 CD SchalkhaarAlet

* All prices including VAT