1x per week yoga

39,00 / month
Runtime: 1 month
5 participations / month

Description

Met het 1x per week abonnement heb je recht op 52 lessen per jaar, vrij inplanbaar. Live in de studio of gemakkelijk online vanuit huis, in je tuin of op vakantie. Je kunt wisselen tussen de lessen zo vaak je wilt, maar een vaste lesdag en tijd aanhouden mag ook natuurlijk. Inhalen is altijd mogelijk, je kunt je lessen eenvoudig inplannen via de online reserverings software.

Algemene Voorwaarden

**Het lesgeld wordt vooruit betaald middels automatisch incasso op de eerste werkdag van de maand.

** De overeenkomst is geldig voor onbepaalde tijd. Beëindigen van deze overeenkomst kan met in acht name van een opzegtermijn van 1 kalendermaand, mits de opzegging via de mail wordt gedaan voor de eerste van de maand met duidelijke vermelding van je naam.

**Mocht je onverhoopt een les missen, dan is het mogelijk deze in te halen tijdens een ander lesuur. Dit kun je zelf inplannen via je account . Je mag zo vaak van les wisselen als je wilt, mits het rooster dit toestaat. Alle lessen (abonnement) dienen voor 31 December opgemaakt te zijn. Er kunnen geen punten meegenomen worden naar het volgende jaar. (voor een leskaart geldt dit niet)

**Er wordt geen lesgeld terugbetaald.

**Het lesgeld is berekend over 47 lesweken, de Studio sluit in de Carnavals vakantie, 3 weken bouwvak en tussen kerst en oud en nieuw. Op nationale feestdagen is de studio gesloten. Actuele sluitingsdata zijn te vinden in onze app en worden ieder jaar ruim op tijd gecommuniceerd aan de leden middels de nieuwsbrief.

**Studio Toermalijn is niet aansprakelijk in geval van; verlies, diefstal of vernieling van persoonlijke eigendommen.

** Studio Toermalijn is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel en daaruit voortvloeiende kosten ontstaan in of door de Yoga lessen.

Payment terms & cancellation

The first payment will be charged on 20/09/2021. Afterwards, you will be charged every 1 month.
If you cancel the membership until 19/09/2021, it will be terminated on 19/10/2021.
Otherwise, it will automatically be extended at the end of the current runtime by 1 month.
If you purchase your membership online, you can cancel it online in the membership details. If you buy the membership directly at the facility, the cancellation must be submitted in written form to the facility.
By completing the purchase you verify that you are at least 18 years old.

* All prices including VAT