Techniek Special Onderwaterfase

Starts on Wednesday, 24/02/2021
Price from 25.95 €

Description:

Tijdens de Techniek Special Onderwaterfase gaan we je in een kleine groep een uur lang begeleiden in het verbeteren van je de afzet stroomlijn en de onderwaterfase van de borstcrawl. Tijdens de mooie wedstrijdraces van topzwemmers zie je dat er vaak een hoop winst valt te behalen met een goede onderwaterfase. Wil jij dit snelle onderdeel van jouw zwemmen verbeteren? Doe dan mee!

Aan de hand van diverse techniekoefeningen en tips gaan we tijdens de Techniek Special Onderwaterfase aan de slag met het verbeteren van dit techniek onderdeel. Vaak zien we bij de gevorderde zwemmer een techniek die verkeerd is aangeleerd, waardoor ondanks veel trainen geen vooruitgang meer wordt geboekt. Door met een specifiek onderdeel van de techniek opnieuw aan de slag te gaan is vaak veel progressie te boeken.

De Techniek Specials zijn speciaal ontwikkeld voor de gevorderde zwemmer of voor wie eerder de Borstcrawlcursus heeft gevolgd. Zwemmers die willen deelnemen aan een Techniek Special dienen minimaal 100 tot 150 meter borstcrawl aan één stuk te kunnen zwemmen. Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem dan contact met ons op.

Je kunt met de Techniek Special meedoen door middel van het inzetten van 2 Conditie Training credits of via losse inschrijving €25,95 via onze site: https://personalswimming.nl/webshop/techniek-special-onderwaterfase-woensdag-24-februari/


Trainer :

Sebastiaan

Dates:

DateTimeAddressTrainer
1.24/02/202119:15 - 20:15President Allendelaan 3, 1064 GW AmsterdamSebastiaan

* All prices including VAT