Techniek Special Schoolslag

Starts on Tuesday, 13/04/2021
Price from 25.95 €

Description:

Tijdens de Techniek Special Pitstraat Schoolslag gaan we je in een kleine groep een uur lang begeleiden in het verbeteren van jouw schoolslag techniek. De Techniek Pitstraat organiseren we regelmatig in verschillende slagen. Tijdens deze Pitstraat Special zwem je één of meerdere banen langs jouw coach. Hij of zij analyseert vervolgens jouw techniek en geeft je tips en verbeterpunten. Ben jij benieuwd waar er voor jou nog verbeterpunten van de schoolslag techniek liggen? Doe dan mee!

Aan de hand van diverse techniekoefeningen en tips gaan we tijdens de Techniek Special Schoolslag aan de slag met het verbeteren van dit techniek onderdeel. Vaak zien we bij de gevorderde zwemmer een techniek die verkeerd is aangeleerd, waardoor ondanks veel trainen geen vooruitgang meer wordt geboekt. Door met een specifiek onderdeel van de techniek opnieuw aan de slag te gaan is vaak veel progressie te boeken.

De Techniek Specials zijn speciaal ontwikkeld voor de gevorderde zwemmer of voor wie eerder de Borstcrawlcursus heeft gevolgd. Zwemmers die willen deelnemen aan een Techniek Special dienen minimaal 100 tot 150 meter borstcrawl aan één stuk te kunnen zwemmen. Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem dan contact met ons op.

Je kunt met de Techniek Special meedoen door middel van het inzetten van 2 Conditie Training credits of via losse inschrijving €25,95 via onze site: https://personalswimming.nl/webshop/techniek-special-schoolslag-maandag-1-februari/


Cancellations

Mocht je onverhoopt de training missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen.

* All prices including VAT