Borstcrawl Introductielessen Woensdag 20 januari 21.15 uur

Starts on Wednesday, 20/01/2021
Price from 59.95 €

Description:

LET OP: ZWEMBADEN ZIJN IN VERBAND MET CORONA MAATREGELEN TOT 9 FEBRUARI DICHT. DEZE CURSUS WORDT WAARSCHIJNLIJK VERPLAATST.

Deze 2 lessen zijn de perfecte opstart naar de 8 weekse Borstcrawlcursus en zijn speciaal ontwikkeld voor zwemmers die nog geen 25m borstcrawl kunnen zwemmen. De twee lessen worden gegeven in klein groepsverband van maximaal 8 tot 10 zwemmers voor veel persoonlijke aandacht.

Tijdens de lessen behandelen we een aantal basis oefeningen van het zwemmen en de borstcrawl. Daarnaast leggen we de focus op rust en ontspanning, twee basisvaardigheden van de zwemsport. Hoe rustiger je kunt blijven in het water, hoe meer aandacht je hebt voor de nieuwe bewegingen die je gaat maken in het zwembad.

Na afloop van elke les ontvang je per email de techniekoefeningen en een zwemprogramma, waar je zelf mee aan de slag kunt.

Basispakket Tijdens de lessen heb je een Basispakket nodig. Deze gebruiken we bij verschillende oefeningen om de borstcrawltechniek te verbeteren. Huur een Basispakket tijdens de cursus voor €2,-. Wij zorgen ervoor dat er elke les een set voor je klaar ligt zodat je deze niet mee hoeft te nemen naar het zwembad. Of maak gebruik van de speciale cursusaanbieding en ontvangt bij een bijbetaling van €34,95 een Speedo Plank, Beendrijver plus gratis Personal Swimming badmuts cadeau.

Trainer :

No picture available
Saskia

Dates:

DateTimeAddressTrainer
1.20/01/202121:15 - 22:15President Allendelaan 3, 1064 GW AmsterdamSaskia
2.27/01/202121:15 - 22:15President Allendelaan 3, 1064 GW AmsterdamSaskia

Cancellations

Mocht je onverhoopt lessen missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen.

Na iedere training ontvang je de Borstcrawl Introductielessen Mailing met daarin een overzicht van de techniekoefeningen van de afgelopen les. Deze oefeningen worden laten zien en uitgelegd aan de hand van video’s. Op deze manier kun je dus zien welke oefeningen er tijdens de les zijn behandeld.

Daarnaast wordt er ook een trainingsprogramma meegestuurd om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Mocht je dus onverwachts een sessie missen, dan kun je in ieder geval wel zelfstandig aan de techniek werken.

Voor verdere annuleringsvoorwaarden verwijzen we je naar onze algemene voorwaarden op https://personalswimming.nl/terms/

* All prices including VAT