Techniek Special Ligging

Starts on Tuesday, 13/04/2021
Price from 25.95 €

Description:

Tijdens de Techniek Special Video Borstcrawl ga je met een kleine groep zwemmers aan de slag met je techniek. Wij zetten de televisie voor je klaar en de camera aan! We filmen boven- en onder water en gaan aan de slag met jouw eigen specifieke verbeterpunten. De beelden worden gelijk besproken in de groep. Door de kleine groepsgrootte is er alle tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht en feedback. Zo ga je naar huis met meer inzicht in jouw zwemslag en hoe je die kunt verbeteren.

De videobeelden die we maken tijdens de Special worden uiteraard naar je opgestuurd. Wil je een uitgebreide Video Analyse inclusief techniekdocument? Kijk dan eens naar onze Personal Training Video Analyse. https://personalswimming.nl/trainingsaanbod/personaltraining/videoanalyse/

De Techniek Specials zijn speciaal ontwikkeld voor de gevorderde zwemmer of voor wie eerder de Borstcrawlcursus heeft gevolgd. Zwemmers die willen deelnemen aan een Techniek Special dienen minimaal 100 tot 150 meter borstcrawl aan één stuk te kunnen zwemmen. Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem dan contact met ons op.

Je kunt met de Techniek Special meedoen door middel van het inzetten van 2 Conditie Training credits of via losse inschrijving €25,95 via onze site:


Cancellations

Mocht je onverhoopt de training missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen.

* All prices including VAT