Yin yoga en Reiki

Starts on Saturday, 03/12/2022

Description:

Yin Yoga en Reiki

Je bent van harte welkom op deze waardevolle reis naar binnen. Een reis waarin je tot rust kan komen, zodat jouw lichaam kan loslaten en helen. Ontmoet jezelf, precies zoals je bent.

Bianca en Marloes nemen je mee op deze reis met Yin yoga & Reiki. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van etherische olie, klankschalen en inspiratiekaarten. Een prachtig cadeau voor jezelf!

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Iedereen beschikt over zelfhelend vermogen. Als je bijvoorbeeld een wondje op je vinger hebt, heelt dat vanzelf.

Bij Reiki wordt er met handoplegging energie doorgegeven. Deze energie is altijd, overal en in alles aanwezig. En ondanks dat je dit niet direct kunt zien, kun je de energie wel voelen. Mensen die Reiki ontvangen, voelen de energie soms als warmte of kou. Je kunt het ook ervaren als tintelingen in, op of rondom het lichaam. Het kan ook zijn dat je niets ervaart. De Reiki energie stroomt sowieso, daar kun je helemaal op vertrouwen.

Yin yoga

Yin yoga ondersteunt het natuurlijke proces van het lichaam in ontspanning. Met Yin Yoga gebruik je niet je lichaam om in de houding te komen, maar wordt de houding gebruikt om meer in je lichaam aanwezig te zijn.

De 'kracht' van yin zit hem in het ontspannen van de spieren waardoor andere elementen van het lichaam, zoals bindweefsel, banden en pezen, de ruimte krijgen. Om dit te kunnen realiseren blijven we langer in een houding, zo'n 3 tot 10 minuten. Zo maak je jezelf soepel op een dieper niveau. Daarnaast biedt Yin Yoga een effectieve stimulatie voor organen en energiebanen in het lichaam. De houdingen zijn vooral laag bij de grond, ze worden dus liggend of zittend uitgevoerd.

Yin & Reiki samen

Tijdens de Yin houdingen zul je regelmatig Reiki ontvangen van Marloes of Bianca. De intentie waarmee ze deze middag verzorgen is diepe rust en ontspanning toelaten tijdens de Yin houdingen en hierin ondersteunt te worden met de liefdevolle Reiki energie. Zo krijgt je lichaam de ruimte om los te laten, te helen en energie op te doen. Je lichaam regelt dat helemaal vanzelf.

Je hoeft er dus niet over na te gaan denken wat je graag wilt loslaten of ergens mee aan de slag te gaan. Er is overgave aan ontspanning en dan doet jouw lichaam precies wat het nodig heeft. Misschien komt er een emotie los, ervaar je tevredenheid en diepe rust, wordt het stil in jouw hoofd, veranderen fysieke spanningen. Alle ervaringen zijn welkom.

‘We kijken er naar uit deze mooie middag te verzorgen en jou te ont-moeten.’

Liefs,

Bianca en Marloes


Teacher :

Marloes en Bianca

Marloes is eigenaresse van de Ajna Tempel en geeft met heel veel plezier verschillende soorten yogalessen. Daarnaast heeft zij reiki 1 en 2 gedaan en kijkt ze er enorm naar uit dit te verbinden met yin yoga. Al jaren verzorgt Bianca met liefde en aandacht yin & yoga nidra lessen, trainingen, retreats en begeleidt ze individueel om het element rust, de yin energie, te integreren in je leven. Ze kijken er naar uit bij de Ajna Tempel de laatste workshop te geven op de locatie in het Piet Blom gebouw.


Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.03/12/202214:30 - 17:00Merel 415, 1965 GN HeemskerkMarloes en Bianca

Cancellations

Je plekje voor een workshop is definitief na ontvangst van de betaling. Kan je er toch niet bij zijn, laat ons dit zsm weten via de mail

Annuleer je:

  • Binnen 3 dagen van de workshop, restitutie van aankoopbedrag is niet mogelijk
  • Tussen 3-7 dagen voor de workshop: 50% van het aankoopbedrag retour
  • Tussen 7 dagen en 1 maand voor de workshop: 75% van het aankoopbedrag retour
  • Langer dan 1 maand: het aankoopbedrag retour minus €5 administratiekosten

Mocht je iemand anders vinden die voor jou in de plaats naar de workshop komt is dat helemaal prima. Geef dit aan ons door via contact@ajnatempel.nl

* All prices including VAT