Cacao ceremonie met Sjamanistische drum

Starts on Saturday, 05/11/2022
Price 66.00 €

Description:

Cacao ceremonie met Sjamanistische drum

Yoga, Ademwerk en Cacao ceremonie met Sjamanistische drum healing

Viering van de volle maan

Hervind de verbinding met je hart, word één met je lichaam en Ziel en laat je gedachten op de achtergrond komen. Creëer ruimte om te zijn. Te zijn zoals je bent, terug naar je ware essentie.

In deze drie uur durende ceremonie, gaan we aandacht besteden aan het hervinden van onze energie, met bewuste momenten van verbinding bewegen we met onze ware natuur. We bewegen met spirit, in een gereinigde en veilige setting, waar we onze diepere lagen kunnen aanraken en het oude en emoties van ons kunnen afschudden. We gaan ademen, dansen, zingen en voelen.....

Het plantmedicijn cacao, ook wel grootmoeder cacao genoemd, zal ons diep naar binnen begeleiden, door ons lichaam heen en helpt ons harten te openen om verbinding te maken met ons ware ziel.

Het geluid van de sjamanen drum, wordt ook wel geassocieerd met het geluid van moeder aarde, zal met zijn/haar oerklanken het thuiskomen van het lichaam weer laten ervaren.

Verder zullen we ons in deze Sacred Healing Ceremonie verbinden met de energie van de volle maan. De volle maan op 8 november in stier wordt ook wel de jachtmaand genoemd staat voor TRANSFORMATIE. Deze maan is een tijd om te overdenken wat je wilt loslaten en wat mag blijven bestaan en kan overleven voor het volgend jaar. Deze tijd kun je daar balans voor opmaken, kijk diep naar binnen en vraag jezelf af welke zaken mogen overleven en welk zaken je wilt wegjagen. Vraag eventueel de hulp van de voorouders om je hier inzichten in te geven.

Laat met elke bewuste ademhaling (tijdens de ademsessie)spirit door je heen stromen, zodat je bewustwording creëert van elk cel in jou lichaam.

We genezen ons van binnen uit en laten dit naar de oppervlakte komen, genezing door mantras te zingen om gehoor te geven aan ons stem. Bewegen, meditatie, en samen manifesteren, we zullen eren en ons verbinden met de zichtbare en onzichtbare wereld om ons heen, en ons lichaam, geest, hart, en ziel toestaan om echt te verenigen en onze tijd en ruimte transcenderen, toegang krijgend tot diepe helende bedding van ons lichaam.

'The three birthed the drum so that we and Spirit could speak with common tongue' - E. Bonnie Devlin

Extra info

  • Draag makkelijk zittende kleding waarin je je vrij kunt bewegen.
  • Neem een flesje water mee die dicht kan voor naast je mat.
  • Lunch uiterlijk 2 uur van te voren en niet te zwaar. Zo kan de cacao beter zijn werk doen.

Teacher :

Naz Dur

NAZ DUR Op jonge leeftijd wist ik al heel goed naar het buikgevoel en intuïtie te luisteren, kon het eigenlijk niet plaatsen wat het was, maar ergens wist ik dat ik vooral dat gevoel moest volgen. Op 21-jarige leeftijd ben ik voor het eerst op mijn yogamatje gestapt, om de rust in mijn lichaam en geest terug te vinden. Zo ben ik steeds weer een ander yogavorm gaan proberen, maar toch verwaterde het steeds. Hoe yoga weer op mijn pad kwam en eigenlijk een deel van mijn leven is geworden… Na mijn zwangerschap 2015 ben ik gaan zoeken wat ik vanuit huis kon doen, met een kleine baby heb je toch iets minder vrijheid. Zo ben ik in de ochtend yogalessen gaan doen, soms een uur soms iets meer, dit werd voor mij een dagelijks ochtendritueel, zodra het even kon stond ik op mijn matje. Na verschillende yogavormen te hebben beoefend had ik eindelijk de yogavorm gevonden waar ik mezelf het best in kon vinden Vinyasayoga, het bewegen op het ritme van je ademhaling. Heel wat mat uren later ben ik me meer in het yogafilosofie gaan verdiepen en de anatomie gaan bestuderen. Zo kreeg ik tijdens een yogales de ingeving om mijn passie te gaan volgen, om iets te gaan doen waar ik blij van word en dat ook over te dragen naar anderen, hier ben ik dan, afgelopen zomer buitenyoga lessen gegeven op camping Geversduin, inmiddels gestart met de Vinyasayoga 200hrs opleiding, op verschillende locaties geef ik Vinyasa flow les, op de planning staan al projecten waar ik dit jaar nog mee ga starten om mezelf nog meer te gaan verdiepen in yoga. Voor mij is yoga leven, verbintenis met jezelf en overdragen naar een ander. Namaste


Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.05/11/202214:00 - 17:00Merel 415, 1965 GN HeemskerkNaz Dur

Cancellations

Je plekje voor een workshop is definitief na ontvangst van de betaling. Kan je er toch niet bij zijn, laat ons dit zsm weten via de mail

Annuleer je:

  • Binnen 3 dagen van de workshop, restitutie van aankoopbedrag is niet mogelijk
  • Tussen 3-7 dagen voor de workshop: 50% van het aankoopbedrag retour
  • Tussen 7 dagen en 1 maand voor de workshop: 75% van het aankoopbedrag retour
  • Langer dan 1 maand: het aankoopbedrag retour minus €5 administratiekosten

Mocht je iemand anders vinden die voor jou in de plaats naar de workshop komt is dat helemaal prima. Geef dit aan ons door via contact@ajnatempel.nl

* All prices including VAT